(آرشیو ماه آذر 1394)
تولید نورون های سروتونرژیک انسانی دارای عملکرد از فیبروبلاست
سیستم سروتونرژیک مغزی نقشی اساسی در تنظیم چندین فرایند فیزیولوژیک دارد و نقص در عملکرد آن می تواند موجب بروز چندین اختلال عصبی روانی شوند.
ﺳﻪشنبه، 01 دی 1394 - 15:30
داروی سرطانی موثر در کاهش مواد ژنتیکی سمی در دیستروفی میوتونیک
گروهی از محققین برای اولین بار با استفاده از سلول ها و مدل موشی نشان داده اند که یک دارو که برای درمان سرطان استفاده می شود می تواند RNAسمی را خنثی کند. این RNA سمی دلیل انقباضات عضلانی طولانی مدت و سایر علایم مربوط به دیستروفی میوتونیک است.
ﺳﻪشنبه، 01 دی 1394 - 14:30
جوان سازی سلول های بنیادی خون ساز پیر شده با پاک سازی سلول های پیر
سلول های پیر با افزایش سن و بعد از یک استرس ژنوتوکسیک مانند تابیدن اشعه به کل بدن، تجمع پیدا می کنند. پاکسازی این سلول های پیر در مدل های موشی دچار پیری شده، می تواند موجب به تاخیر انداختن چندین اختلال وابسته به پیری شود که نشان دهنده نقش مهم این سلول های پیر در بیماری های زمان پیری است.
ﺳﻪشنبه، 01 دی 1394 - 14:00
ژن خودکشی درمانی ، سلول های تومور پروستات را می کشد!
مطالعات بالینی طولانی مدت به وسیله محققین در بیمارستان Houston Methodist نشان می دهد که ترکیب پرتودرمانی با "ژن خودکشی درمانی "(suicide gene therapy) می تواند درمانی موثر و ایمن برای بیماران مبتلا به سرطان پروستات باشد.
ﺳﻪشنبه، 01 دی 1394 - 13:00
پیشنهاد محققین سلول های بنیادی استرالیایی برای درمان پارکینسون
محققین استرالیایی برای اولین بار از یک سلول درمانی انقلابی برای درمان پارکینسون و تنها با یک تزریق خبر داده اند.
ﺳﻪشنبه، 01 دی 1394 - 12:30
مقاله دکتر منتظری در فهرست یک درصد مقالات پراستناد دنیا قرار گرفت
مقاله دکتر علی منتظری، رییس پژوهشکده علوم بهداشتی جهاد دانشگاهی و محقق برجسته ایران که در موضوع «ارتقای کیفیت زندگی مبتلایان سرطان پستان» به نگارش درآمده به عنوان پراستنادترین مقاله یک نشریه معتبر علمی و جزو یک درصد پراستنادترین مقالات علمی دنیا در این حوزه تخصصی معرفی شد.
ﺳﻪشنبه، 01 دی 1394 - 08:22
چگونه MS با مرگ سلول های مغزی شروع می شود
محققین در دانشگاه شیکاگو نشان داده اند که مولتیپل اسکلروزیس می تواند با مرگ سلول های مغزی که عایق های پیرامون فیبرهای عصبی را می سازند شروع شود و مهم تر این که آن ها نانوذره ای را طراحی کرده اند که حتی بعد از مرگ این سلول های مغزی می تواند مانع از MS شود.
دوشنبه، 30 آذر 1394 - 11:00
تولید داروی جدید ضد سرطان با مشارکت محقق ایرانی
محقق ایرانی دانشگاه کارولینسکا با همکاری گروه از محققان در یک طرح بین‌المللی موفق به تولید داروی ضد سرطان شدند که اولین تست بالینی این دارو سال آینده در انگلستان انجام خواهد شد.
دوشنبه، 30 آذر 1394 - 09:30
ترکیب گیاهی که موجب افزایش ارتباطات مغزی می شود
محققین برزیلی در دانشگاه فدرال ریو دوژانیرو نشان داده اند که ماده اپی ژنین که در جعفری، آویشن، بابونه و فلفل قرمز وجود دارد موجب افزایش تولید نورون ها شده و ارتباطات بین سلول های مغزی را قوت می بخشد.
دوشنبه، 30 آذر 1394 - 09:30
شناسایی مکانیسم هایی برای کاهش حملات صرعی به دنبال آسیب مغزی ترومایی
محققین در مرکز پزشکی UT Southwestern‌ دریافته اند که توقف تولید نورون های جدید در مغز بعد از آسیب مغزی ترومایی می تواند حملات صرعی و اختلالات حافظه ای را کاهش دهد و سطح هوشیاری را بالا ببرد.
دوشنبه، 30 آذر 1394 - 09:00
کشف یک ماده شیمیایی ایمن و ارزان قیمت برای معکوس کردن پیری زودرس در سلول های انسانی
استفاده از دوز های کوچکی از ماده متیلن بلو می تواند به طور کامل نواقص سلولی ناشی از پیری زودرس (بیماری پروگریا ) را ترمیم کند.
دوشنبه، 30 آذر 1394 - 08:30
چه فاکتورهایی روی تمایل مادر به ذخیره خون بند ناف تاثیر می گذارد؟
خون بند ناف حاوی مقادیر مناسبی سلول های بنیادی است که می تواند به میزان وسیعی برای درمان طیفی از بیماری ها سرطانی، ژنتیکی، خونی و اختلالات مربوط به نقص ایمنی مورد استفاده قرار گیرد. با این حال تنها کسر اندکی از مادران تمایل به ذخیره سازی و اهدای این منبع گرانبها دارند!.
دوشنبه، 30 آذر 1394 - 08:00
عضویت 900 همدانی در بانک خون بند ناف
مسئول بانک خون بند ناف استان همدان گفت: تاکنون 900 نفر در بانک خون بند ناف همدان عضو شده اند.
یکشنبه، 29 آذر 1394 - 14:32
همکاری وزارت بهداشت و دفاع برای ساخت مراکز جامع سرطان
وزیر دفاع خبر داد:
وزیر دفاع از همکاری این وزارتخانه با وزارت بهداشت جهت ساخت و تجهیز مراکز جامع درمان سرطان در کشور خبر داد و گفت: قول می‌دهیم آنچه را که توافق کرده‌ایم در بازه زمانی مشخص شده به بهره‌برداری رسانده و تحویل دهیم.
یکشنبه، 29 آذر 1394 - 13:16
ساخت یک آنتی بادی برای تشخیص و درمان سرطان
محققین در دانشگاه ویسکونزین مادیسون ساختار مولکولی را ایجاد کرده اند که به یک مولکول روی سطح سلول های مهاجم نوعی تومور مغزی می چسبد و موجب درخشان شدن این تومورها در یک ماشین غربالگری(PET scanner) می شود.
یکشنبه، 29 آذر 1394 - 11:30
صفحه 1 از 11ابتدا   قبلی   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  بعدی   انتها   
کلیدواژه
کلیدواژه
دسته‌بندی اخبار
دسته‌بندی اخبار
Skip Navigation Links.