مدل سه بعدی که دیدگاه های جدیدی را در مورد عملکرد و بیماری های مغز انسان ارائه می دهد
پژوهشگران ساختارهای بافتی سه بعدی را تولید کرده اند که بسیاری از ابعاد مناطق خاص مغز انسان را شبیه سازی می کنند. این اسفروئیدهای اختصاصی مناطق مغز به محققین اجازه مطالعه ابعاد پیش از این غیر قابل دسترس تکوین و عملکرد مغز را می دهند.
چهارشنبه، 10 اردیبهشت 1399 - 12:15
سندرم سن فیلیپو C: مدلی جدید از سلول های مغزی برای ارزیابی درمان ها
سندرم سن فیلیپو نوع C یک بیماری مخرب عصبی شدید است که طی سال های اول زندگی بروز می کند و درمان موثری برای آن وجود ندارد.
چهارشنبه، 10 اردیبهشت 1399 - 11:40
تولید بافت قرنیه انسانی از سلول های بنیادی
بیماری های قرنیه اغلب بیماران را نیازمند استفاده از بافت قرنیه اهدایی می کنند. در پژوهشی جدید، محققین دانشگاه اوزاکا روش جدیدی را ارائه کرده اند می تواند برای تولید آسان تر بافت قرنیه در آزمایشگاه استفاده شود.
چهارشنبه، 10 اردیبهشت 1399 - 09:21
هدایت هدفمند سلول های بنیادی به محل آسیب به کمک نانوذرات
محققین گام مهمی را به سمت ارزیابی ایمنی و کارایی سلول های بنیادی مزانشیمی نشان دار شده به صورت مغناطیسی برای استفاده در ترمیم نواقص غضروفی برداشته اند.
ﺳﻪشنبه، 09 اردیبهشت 1399 - 13:30
رویکردی جدید برای درمان چاقی، سندرم متابولیک و دیابت
در قرن 21، جست و جو برای روش های درمانی بیماری های غیر مسری مانند چاقی، سندرم متابولیک و دیابت جزء اولیت های اصلی علم پزشکی بوده است. مهار و درمان این بیماری ها شامل تغییر و کنترل شیوه زندگی، رژیم غذایی و استفاده از داروها است.
ﺳﻪشنبه، 09 اردیبهشت 1399 - 12:38
محققین آمریکایی می گویند نور خورشید ویروس کرونا را خیلی سریع تخریب می کند
به تازگی محققین آمریکا مدعی شده اند نور خورشید می تواند ویروس کرونای جدید را خیلی سریع تخریب کند ولی این ادعا هنوز عمومی نشده است و منتظر ارزیابی های بیشتر است.
ﺳﻪشنبه، 09 اردیبهشت 1399 - 12:30
تغییر هدفمند در شیوه زندگی می تواند از دست رفتن حافظه را به تاخیر بیاندازد
اگر بدنبال راهی برای به تاخیر انداختن از دست رفتن حافظه هستید، پژوهشگران در کالج پادشاهی لندن، راه حلی را برای این امر ارائه کرده اند.
دوشنبه، 08 اردیبهشت 1399 - 14:00
مقابله با درد ناحیه کمر با استفاده از بازبرنامه ریزی سلول های دیسک های بین مهره ای
درد در ناحیه کمر نه تنها اثری منفی بر روی کیفیت زندگی افراد دارد، بلکه می تواند بار اجتماعی و اقتصادی قابل توجهی نیز بر جای بگذارد که بدلیل ناتوانی فرد در انجام کارهای محوله و یا هزینه ای است که برای درمان صرف می کند. اگرچه بسیاری از بیماران سعی دارند با استفاده از داروهای تجویزی که غالبا مسکن هستند بر این دردها غلبه کنند اما این امر نیز همیشه موفقیت آمیز نیست و به دلیل ذات اعتیاد آور این داروها با مشکلات بعدی همراه است.
دوشنبه، 08 اردیبهشت 1399 - 13:15
سازمان بهداشت جهانی: هیچ شواهدی مبنی بر ایمن شدن افراد بعد از ابتلا به کروناویروس وجود ندارد
سازمان بهداشت جهانی (WHO) روز شنبه هشدار داد كه هیچ مدرکی مبنی بر این که كسانی كه درتست های کروناویروس جدید مثبت شده اند، ایمن سازی شده و در برابر عفونت مجدد محافظت می شوند، وجود ندارد.
دوشنبه، 08 اردیبهشت 1399 - 12:30
سلول های بنیادی می توانند COVID-19 را درمان کنند؟
دکتر وودز و همکارانش در دانشگاه لوند سوئد، سلول های بنیادی مزانشیمی اختصاصی ریه را برای درمان التهاب ریه ها و فیبروز تولید کرده اند. این دستاورد می تواند پیشرفت بزرگی برای درمان مشکلات تنفسی شدید مربوط به COVID-19 باشد. در صورتی که این محصول مورد تایید مراجع زیر ربط در سوئد قرار گیرد به زودی وارد کارآزمایی های بالینی می شود.
دوشنبه، 08 اردیبهشت 1399 - 11:29
بیماری کرون: شناسایی بیماری در فازهای غیر التهابی اولیه
بیماری کرون یک اختلال التهابی مزمن مربوط به روده هاست که در اغلب موارد به صورت دوره ای عود می کند. در حال حاضر درمانی برای این بیماری وجود ندارد.
یکشنبه، 07 اردیبهشت 1399 - 10:51
استفاده از مهندسی ژنتیک برای تولید مدل موشی سرطان ملانوما
برخلاف پیشرفت های زیاد صورت گرفته در زمینه تولید مدل های موشی، ایجاد آلل های موشی و تولید مثل موش های آزمایشگاهی چند آللی مستعد ملانوما گران قیمت، آهسته، طاقت فرسا و اغلب ناکارآمد است و نمی تواند اطلاعات مناسبی برای مطالعه عملکردهای ژنی درون تنی ارائه دهد.
یکشنبه، 07 اردیبهشت 1399 - 10:46
راهی برای افزایش تولید سکرتوم توسط سلول های بنیادی
در پژوهشی جدید محققین سعی داشته اند شرایط فیزیکی ریز محیط سلول ها در بدن را تقلید کنند و نوع ویژه ای از سلول های بنیادی موسوم به سلول های بنیادی مزانشیمی(MSCs) را روی سطح نرم تری در مقایسه با شرایط متداول کشت های سلولی کشت دهند.
یکشنبه، 07 اردیبهشت 1399 - 10:42
احیای بینایی در مدل موشی با تبدیل سلول های پوستی به سلول های چشمی گیرنده نور
محققین در انستیتو ملی چشم (NEI) تکنیکی را برای بازبرنامه ریزی مستقیم سلول های پوستی به گیرنده های نوری استوانه ای حس کننده نور و احیای بینایی کشف کرده اند. پیوند این گیرنده های نوری استوانه ای به موش نابینا موجب شد که این جانور قابلیت تشخیص نور را بدست آورد.
یکشنبه، 07 اردیبهشت 1399 - 10:35
داربست های کراتینی می تواند موجب پیشرفت در زمینه پزشکی بازساختی و مهندسی بافت انسانی شوند
پژوهشگران لهستانی در مرکز تحقیقات موساکوسکی یک روش ساده را برای تولید مدل های داربستی سه بعدی از جنس کراتین ارائه کرده اند که می تواند برای مطالعه بازسازی بافتی مورد استفاده قرار گیرد.
شنبه، 06 اردیبهشت 1399 - 11:00
صفحه 253 از 1051ابتدا   قبلی   248  249  250  251  252  [253]  254  255  256  257  بعدی   انتها   
کلیدواژه
کلیدواژه