پژوهشگران انستیتو پزشکی بازساختی ویک فارست(WFIRM) با بهبود فناوری زیست پرینت سه بعدی سعی در مهندسی عضلات اسکلتی به عنوان یک درمان بالقوه برای جایگزینی بافت های عضلانی بیمار شده و آسیب دیده دارند تا بدین ترتیب گامی دیگر به سمت درمان بیماران دچار اختلالات عضلات اسکلتی بردارند.
پنجشنبه، 07 فروردین 1399 - 12:03
طی مراحل اولیه تکوین تومور چه اتفاقی در درون سلول ها و بین سلول ها می افتد؟ فناوری توالی یابی تک سلولی و استفاده از مدل های موشی پژوهشگران را قادر ساخته است که تنوع سلولی موجود در سراسر تومورهای غدد بزاقی را به طور جامع ترسیم کنند و مسیر سلول های بنیادی سرطانی را ردیابی کنند.
پنجشنبه، 07 فروردین 1399 - 11:47
بیماری دانون یک مشکل نادر و تهدید کننده حیات است که در آن فرایندهای زیستی پایه برای برداشت و بازیابی پروتئین ها به خوبی کار نمی کند. این عملکرد نامناسب منجر به اختلالات قلبی، عضلانی، عصبی، چشمی و کبدی می شود. اغلب بیماران یا می میرند یا این که در دهه سوم زندگی شان نیازمند پیوند قلب می شوند.
ﺳﻪشنبه، 05 فروردین 1399 - 13:11
کرم های ابریشم بیش از تولید تارهای قوی و جاذب ابریشم برای استفاده در صنعت نساجی مهم هستند. گروهی از محققین KAUST در مطالعه ای جدید این کرم های ابریشم را برای تولید مولکول های چسبندگی E-سلکتین مهندسی کرده اند که در التهاب، سرطان و سایر فرایندهای بیماری نقش دارند.
ﺳﻪشنبه، 05 فروردین 1399 - 13:04
محققین کلینیک مایو مکانیسم های ترمیمی فعال شونده با سلول های بنیادی بعد از حملات قلبی را شناسایی کرده اند. سلول های بنیادی موجب احیای عضلات قلبی بعد از حملات قلبی می شوند.
ﺳﻪشنبه، 05 فروردین 1399 - 13:00
تیمی از محققین از دانشگاه کالیفرنیا مروری اجمالی برای تغییرات عمده ای داشته اند که حین فرایند ترمیم زخم در سلول های بنیادی اتفاق می افتد.
ﺳﻪشنبه، 05 فروردین 1399 - 12:38
تیمی از محققین در دانشگاه کالیفرنیا روش جدیدی را برای انتقال سلول های پیش ساز عصبی به آسیب های نخاعی در رت ها توصیف کرده اند که خطر آسیب بیشتر را کاهش می دهد و پتانسیل ترمیمی سلول ها را افزایش می دهد.
شنبه، 02 فروردین 1399 - 15:44
در پژوهشی جدید، محققین قرار است 250 لوله آزمایش حاوی سلول های بنیادی انسانی بالغ که از دانشگاه زوریخ دریافت کرده اند، در ایستگاه بین المللی فضایی به بافت های مختلفی مانند استخوان، غضروف و ... تمایز دهند.
شنبه، 02 فروردین 1399 - 15:39
مطالعه ای بوسیله محققین دانشگاه UCLA نقش جدیدی را برای یک ژن مرتبط با اختلالات طیف اوتیسم، ناتوانی های ذهنی و اختلالات زبانی نشان داده است. نقش این ژن موسوم به Foxp1 پیش از این برای عملکردش در نورون زایی و ایجا مغز مشخص شده بود و این مطالعه جدید حاکی از نقش آن در گروهی از سلول های بنیادی مغزی برای تبدیل آن ها به نورون های بالغ بوده است.
شنبه، 02 فروردین 1399 - 15:32
در حین تکوین مغز مجموعه ای از حرکات سلولی در بخش های مختلف اتفاق می افتد و بروز برخی از جهش ها در حین تکوین اولیه عصبی منجر به اختلالاتی مانند ماکروسفالی و اوتیسم می شود. با وجود پیشرفت های صورت گرفته، محققین اطلاعات زیادی در مورد آن چه موجب بروز خطا در فرایند تکوین مغز بویژه در انسان می شود، ندارند.
ﺳﻪشنبه، 27 اسفند 1398 - 09:45
محققان موسسه Casey Eye در اورگون پورتلند موفق به تولید نوعی داروی مبتنی بر فناوری CRISPR برای درمان نوعی نابینایی ارثی شده اند.
ﺳﻪشنبه، 27 اسفند 1398 - 09:15
ویروس کرونای جدید SARS-CoV-2 که آن را تحت عنوان 2019-nCoV نیز می شناسند، ویروسی است که دلیل COVID-19 است و در سراسر دنیا و تقریبا در همه کشورها شیوع پیدا کرده است. این بیماری برای مبتلایان جوان نرخ مرگ و میر 1 تا 2 درصدی و برای افراد پیر و بیمار نرخ مرگ و میر 5 تا 8 درصدی را نشان داده است و می تواند چندین اندام بدن را هدف قرار دهد.
ﺳﻪشنبه، 27 اسفند 1398 - 08:45
پیشرفت ها در زمینه علوم سلولی موجب شده است که محققین بتوانند در آینده ای نزدیک از سلول های پوستی برای تولید سلول های جدیدی که قابل استفاده برای ایمنی درمانی یا تست در مداخلات برای بیماری های خود ایمن هستند، استفاده کنند.
ﺳﻪشنبه، 27 اسفند 1398 - 08:15
سندرم بارث، یک بیماری متابولیک نادر در پسران است که به دلیل جهش در ژنی به نام تافازین(tafazzin) یا TAZ رخ می دهد. این عارضه می تواند منجر به نارسایی های قلبی کشنده شود، عضلات اسکلتی را تضعیف کند، پاسخ ایمنی را مختل کند و به طور کلی موجب اختلال در رشد شود. در حال حاضر درمان موثری برای این عارضه وجود ندارد. در پژوهشی جدید محققین بیمارستان کودکان بوستون راهکار درمانی جدیدی را برای این عارضه ارائه کرده اند.
یکشنبه، 25 اسفند 1398 - 14:20
همه سرطان ها بوسیله جمعیتی نادر از سلول های بنیادی نادر شروع می شوند که در مقابل درمان ها بسیار مقاوم هستند. پژوهشگران بر این باورند که کشف منشا سلول های بنیادی سرطانی می تواند نقطه کلیدی در مبارزه علیه بیماری باشد.
یکشنبه، 25 اسفند 1398 - 13:45