محققین بیمارستان کودکان St.Jude مجموعه ای از سلول های Tکمکی را شناسایی کرده اند که ممکن است به تعریف مجدد درک و درمان اختلالات التهابی مزمن و ناتوان کننده کمک کند.
دوشنبه، 24 دی 1397 - 10:30
تکنولوژی ویرایش ژن CRISPR به رویکردی انقلابی برای درمان بیماری های ارثی تبدیل شده است. با این حال، هنوز هم راه درازی در پیش است که از این تکنولوژی به طور موثری برای بیماری های مزمن و طولانی مدت استفاده شود.
دوشنبه، 24 دی 1397 - 10:00
پیری بوسیله افزایش التهاب و کاهش عملکرد سلول های بنیادی مشخص می شود اما ارتباط این فرایندها با یکدیگر به خوبی درک نشده است.
دوشنبه، 24 دی 1397 - 09:30
تیمی از محققین آمریکایی و کره ای ارتباط بین سطوح پایین HDAC3 و ناباروری را در بیماران مبتلا به اندومتریوز کشف کرده اند.
دوشنبه، 24 دی 1397 - 09:00
انستیتو تحقیقات بنیاد سلول های بنیادی نیویورک(NYSCF) به تازگی اعلام کرده است که قصد همکاری با کمپانی Ngene برای ایجاد درمان های جدیدی دارد که از پتانسیل سلول های بنیادی انسانی و تکنیک های ویرایش ژنی برای بیماری های مختلف استفاده می کنند.
دوشنبه، 24 دی 1397 - 08:30
روشی برای تولید انبوه وزیکول های خارج سلولی غنی از میکروRNAهای خاص و به منظور استفاده در طب بازساختی بوسیله محققین انستیتو ویک فارست ایجاد شده است که فرایند تولید استانداردی را برای کاربرد بالینی و درمانی این وزیکول ها ارائه می دهد.
دوشنبه، 24 دی 1397 - 08:00
پژوهشی بوسیله دانشگاه نیوکاسل به محققین اجازه داده است که درک بهتری در مورد شکلی تهاجمی از سرطان مغزی کودکان بدست آورند.
پیوندهای مغز استخوان که شامل پیوند سلول های بنیادی خونی سالم است، بهترین درمان برای بسیاری از سرطان ها، اختلالات خونی و بیماری های ایمنی است. سالانه نزدیک به 22 هزار پیوند مغز استخوان در آمریکا صورت می گیرد اما نحوه عملکرد این پیوند طی درمان به خوبی شناخته نشده است.
بدن ما تقریبا 14 تریلیون سلول دار و هر کدام دارای هسته ای هستند که طول DNA آن ها تقریبا دو متر است و این در حالی است که پهنای این DNA تقریبا 20 آنگستروم است. برای این که DNA به درستی درون سلول قرار گیرند باید پیرامون پروتئین های خاصی بپیچد. این امر مانع از اتصال پروتئین های تنظیمی ژنی به رشته های کد کننده های پروتئین در ژنوم می شود و موجبات خاموش ماندن ژن را فراهم می کند.
محققین دانشگاه لوئیزویل نشان داده اند که متابولیت میکروبی(یورولیتین A) که از ترکیبات موجود در توت ها و انارها مشتق می شود می تواند بیماری های روده التهابی (IBD) را کاهش دهد. میلیون ها فرد در سراسر دنیا از بیماری روده التهابی(به صورت کرون یا کولیت اولسراتیو) رنج می برند و درمان های موثر اندکی در این زمینه در دسترس است.
داروهایی موسوم به تیازولیدین دیون ها(TZDs) با هدف قرار دادن فعالیت یک پروتئین گیرنده، مقاومت انسولینی را در بیماران مبتلا به دیابت نوع دو معکوس می کنند. با این حال، آرایه ای از عوارض جانبی شامل چاق شدن، ادم وکلسترول بالا استفاده از آن ها در بالین را محدود می کند.
محققین دانشگاه بارسلونا ورژن های ناقصی از سلول های مغزی انسانی موسوم به آستروسیت ها را نشان داده اند که با تجمع پروتئین های سمی که مشخصه بیماری پارکینسون هستند، مرتبط هستند. آستروسیت های مطالعه شده که از بیماران پارکینسونی دارای موتاسیون جداسازی شده بودند در مقایسه با آستروسیت های مشتق از افراد سالم منجر به تجمع بیشتر سم(آلفا-سینکولین) می شوند.
برای حفاظت از نورون ها و محدود کردن آسیب بعد از سکته، محققین CNRS، دانشگاه نورماندی و دانشگاه پاریس ماتریکسی که سلول های مغزی را احاطه می کند و مورد محافظت قرار می دهد، هدف گرفته اند. نتایج آن ها نشان داده است که این استراتژی حداقل در مطالعات جانوری منجر به نتایج امیدوار کننده ای شده است.
محققین دانشکده پزشکی Yale توانسته اند با موفقیت نشان دهند که امکان شناسایی ژن های دخیل در تفاوت های بین فردی برای مقاومت به درد وجود دارد.
چهارشنبه، 19 دی 1397 - 10:00
سال هاست که محققین می دانند مردان در مقایسه با زنان بیشتر به سرطان مبتلا شده و می میرند. این واقعیت در مورد بسیاری از انواع سرطان از جمله گلیوبلاستوما صادق است.
چهارشنبه، 19 دی 1397 - 09:30