بر اساس مطالعه ای که توسط یک تیم متخصص بیماری های قلبی بر روی سلول های انسانی و موش در دانشگاه توکیو صورت گرفته است، سلول هایی که در قلب وجود دارند به سختی می توانند با فشارخون بالا تطبیق یابند. این اولین بار است که دانشمندان تفاوت قابل توجهی را میان عضلات قلبی که دچار آسیب دیدگی شده اند و آن هایی که با بالا بودن فشار خون سازگار شده اند یافته اند.
یکشنبه، 02 دی 1397 - 11:00
مطالعات انجام شده در دانشگاه UCL نشان داد سلول های سرطان سینه بیش از 200 برابر شدیدتر از سلول های سالم به دیواره ی رگ های خونی ضربه می زنند.
یکشنبه، 02 دی 1397 - 10:30
مطالعات نشان داده است یک جهش می تواند پروتئین های موجود در مغز انسان را از بین ببرد و باعث تشکیل پروتئین های فیبری شود. این فیبرها درواقع پروتئین هایی می باشند که در اثر تخریب واحدهای پروتئینی بوجود می آیند و مانع از انتقال انرژی و سیگنال در مغز می شوند. علاوه بر این ساختار میلین را از بین می برند. میلین عایقی ضروری برای نورون ها می باشد.
یکشنبه، 02 دی 1397 - 10:00
بر اساس مطالعه ای که در دانشکده ی پزشکی دانشگاه استنفورد انجام گرفت نشان داده شد با افزایش تولید پروتئینی خاص در سلول های بنیادی اسکلتی موش بالغ در ناحیه ی فک انعطاف پذیری فک بیشتر می گردد.
یکشنبه، 02 دی 1397 - 09:28
با استفاده از وکتورهای ویروسی می توان ژن های تغییر یافته برای ژن درمانی را به صورت خودبه خودی به سلول های غیرطبیعی فرستاد. به دلیل آن که ژن درمانی یکی از رایج ترین راه های درمان بیماری ها می باشد استفاده از این ویروس ها در درمان می تواند بسیار مفید باشد. تیم تحقیقاتی در پی یافتن راهی برای موثرتر و ایمن تر بودن این ویروس ها برای سلول های بیماران می باشند.
یکشنبه، 02 دی 1397 - 09:00
ترومبوز بر روی تراشه، عروق بر روی تراشه و مدل های مهندسی شده ی بیماران مبتلا به فیبروز قلبی، تکنولوژی های جدیدی می باشند که باعث تحول بزرگی در مطالعات مربوط به بیماریهای قلبی-عروقی می گردد.
یکشنبه، 02 دی 1397 - 08:30
یک درمان موثر که با استفاده از سلول های T انجام می شود برای بررسی، وارد فاز دوم کارآزمایی بالینی شده است تا با استفاده از آن به درمان بیماران مبتلا به لکوانسفالوپاتی (PML) کمک نمود. این بیماری شیوع کمی دارد و بر اثر آن مغز جنین عفونت کرده و اغلب در بیماران مبتلا به سرطان و یا سایر بیماری ها که سیستم ایمنی را ضعیف نموده است مشاهده می گردد.
یکشنبه، 02 دی 1397 - 08:00
سلول های بنیادی پیکری کاربردهای بسیاری دارند از جمله کاربردهای می توان به بازسازی دائمی سلول ها در سطح بدن ، بازسازی پوست و بافت پیوندی در روده اشاره نمود. محققان دانشگاه ایلینویز ویژگی جدیدی از سلول های بنیادی را نشان داده اند.
کشاورزان در معرض سمیت ناشی از آفت کش ها قرار می گیرند این سم ممکن است از طریق تماس پوستی و یا تنفس در زمان سم پاشی وارد بدن گردد. در سال گذشته 40 نفر از این راه جان خود را از دست دادند، 20 نفر نابینا شده و هزاران نفر بستری گشتند. مشکل اینجاست که در حال حاضر هیچ تکنیکی برای شناسایی مواد شیمیایی موجود در سموم وجود ندارد تا بتوان با شناسایی آن مانع از آلودگی کشاورزان شد.
سلول های بنیادی شکست ناپذیر نیستند و یک جادو در دنیای پزشکی محسوب نمی شوند اما آن ها ابزاری برای رسیدن به یافته های بسیار خواهند بود.
دانشمندان در زمینه ی ایمنی درمانی سلولی و پیوند بافت در دانشگاه Virginia Commonwealth با انجام مطالعات فراوان تغییرات بنیادی ای را در زمینه ی ایمنی درمانی مانند پیوند سلول های بنیادی و درمان با استفاده از CAR T-cell بوجود آورده اند. این مطالعات چگونگی پاسخ دادن سیستم ایمنی به سلول درمانی را نشان می دهد.
گروهی از محققان دانشگاه کوماموتو ژاپن فرآیند نوروژنیک جدیدی را کشف نموده اند که به رشد مغز پاسخ می دهد. با استفاده از تکنیک هایی که پروتئین ها را در موجودات زنده شناسایی می نمایند پروتئین جدیدی کشف شده است که ماترین 3 نامیده می شود. این پروتئین باعث تعیین سرنوشت سلول های بنیادی عصبی می گردد.
حمله ی قلبی باعث ایجاد یک پاسخ التهابی می شود که در راستای درمان زخم ها و آسیب ها ایجاد می گردد. یک حمله ی قلبی شدید می تواند باعث ایجاد التهابی مزمن در بافت قلبی گردد که منجر به نارسایی قلبی و مرگ می شود.
محققان در بیمارستان کودکان لوس آنجلس توانسته اند مراحل رشد سلول های شبکیه ی چشم در انسان را به دقت بررسی نمایند. رتینوبلاستوما زمانی بوجود می آید که سلول ها بصورت غیرقابل کنترل و سرطانی مانند رشد می نمایند. یافته ها می توانند راهی را به سوی درمان رتینوبلاستوما (RB) (توموری که ناحیه ی شبکیه را در چشم کودکان زیر 5 سال درگیر می نماید) بگشایند.
چهارشنبه، 28 آذر 1397 - 09:35
ماکروفاژها سلول های ایمنی ای هستند که گمان می رود بدن را ازعفونت های ویروسی و باکتریایی حفظ می نمایند. ویروس زیکا بر روی این سلول ها اثر می گذارد. محققان دانشکده ی پزشکی دانشگاه کالیفرنیا سن دیگو چگونگی خاموش نمودن ژن های سلول های ایمنی ماکروفاژی بوسیله ی ویروس زیکا را بررسی نمودند.
چهارشنبه، 28 آذر 1397 - 09:00