بیماری زایی ویروس زیکا در سلول های مغزی
در افراد سالم ورود ویروس زیکا به بدن انسان باعث بروز علائمی مانند سرماخوردگی می شود و در کودکان متولد نشده باعث غیرطبیعی شدن بافت مغز می شود. هنوز مکانیزمی برای این اتفاقات یافت نشده است. مطالعه ای که توسط دانشگاه مونیخ صورت گرفت نشان داد پروتئین ویروس زیکا به پروتئین سلولی متصل شده است که برای رشد سلول های نورونی حیاتی می باشد.
شنبه، 05 آبان 1397 - 09:30
تاثیر قابل توجه استفاده از سلول‌های بنیادی برای درمان بیماران فلج مغزی
استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران اعلام کرد:تزریق سلول‌های مزانشیمال بندناف در بیماران فلج مغزی برای اولین بار در کشور در سطح گسترده در این دانشگاه انجام شده است و نتایج یکساله نشانگر تاثیر قابل توجه آن در درمان بیماران است.
شنبه، 05 آبان 1397 - 09:07
مری مهندسی شده دارای عملکرد می تواند راه را برای کارآزمایی های بالینی هموار سازد
اولین مری مهندسی شده از سلول های بنیادی بوسیله محققین دانشگاه UCLA در شرایط آزمایشگاهی تولید شده و با موفقیت به موش پیوند شده است.
شنبه، 05 آبان 1397 - 09:00
رشد دوباره بافت دندان با استفاده از سلول های بنیادی دندان کودک
گاهی اوقات کودکان در حین بازی کردن زمین می خورند و دندان آن ها آسیب می بیند. تقریبا این موضوع برای نیمی از کودکان آزار دهنده است. زمانی که دندان های نابالغ دائمی آسیب می بینند خونرسانی به آن منطقه و ریشه ی دندان قطع شده و دندان پس از مدتی می میرد.
شنبه، 05 آبان 1397 - 08:00
مولکول تولید شده طی گرسنگی دارای اثرات ضد پیری روی سیستم عروقی است
یک مولکول تولید شده طی گرسنگی یا محدودیت کالری دارای اثرات ضد پیری روی سیستم عروقی است که این امر می تواند وقوع و شدت بیماری های انسانی مربوط به عروق خونی مانند بیماری های قلبی عروقی را کاهش دهد.
ﺳﻪشنبه، 01 آبان 1397 - 13:30
سلول های بنیادی ممکن است به احیای بینایی بعد از سوختگی های شیمیایی شدید کمک کنند
بیش از نیم میلیون نفر در سراسر دنیا به دلیل آسیب های چشمی دچار نابینایی شده اند و اغلب آن ها را مردان جوان 18 تا 25 سال تشکیل می دهند. در این میان بین 11 تا 22 درصد آسیب های چشمی به دلیل تروماهای چشمی ناشی از سوختگی های آلکالینی است که منجر به تخریب قرنیه می شوند.
ﺳﻪشنبه، 01 آبان 1397 - 13:00
تکنیکی جدید برای استفاده از سلول های بنیادی بند ناف برای ترمیم اولیه شکاف کامی
تکنیکی با استفاده از سلول های بنیادی خون بند ناف می تواند به رویکردی امیدوار کننده برای ترمیم شکاف کامی در نوزادان تبدیل شود.
ﺳﻪشنبه، 01 آبان 1397 - 12:40
تولید سلول های مویی حسی در آزمایشگاه برای کمک به شنوایی
محققین دانشگاه برن برای اولین بار در شرایط آزمایشگاهی پیش سازهای سوماتیک را به سلول های گوش داخلی انسان موسوم به سلول های مویی تمایز داده اند تا منشا آن ها را بررسی کنند. این مطالعه می تواند منجر به ایجاد درمان های جدید برای اختلالات شنوایی در آینده شود.
ﺳﻪشنبه، 01 آبان 1397 - 12:17
اطلاعات جدید در مورد زنانی که با ناباروری مواجه هستند
مطالعه ای جدید در مجله Journal of Obstetrics and Gynaecology Research اطلاعات جدیدی را در اختیار زنان ناباروری که قصد باردار شدن دارند قرار می دهد و به آن ها کمک می کند درمان بهینه ای را با توجه به ریسک فاکتورهای متنوع موجود انتخاب کنند.
ﺳﻪشنبه، 01 آبان 1397 - 11:50
برداشتن تخمدان برای حفظ باروری در دختر بچه ها بی خطر نشان داده است
در مطالعه ای که اخیرا محققین دانشگاه شیکاگو منتشر کرده اند گزارش کرده اند که رویکردی که به موجب آن و با استفاده از لاپروسکوپی یک تخمدان به منظور حفظ باروری دختران برداشته می شود، هیچ مشکلی برای فرد ایجاد نمی کند. این امر موجب می شود که دخترانی که ناچار به استفاده از درمان هایی مانند سرطان و ... هستند، نیازی به تاخیر انداختن درمان شان نداشته باشند.
ﺳﻪشنبه، 01 آبان 1397 - 11:20
استفاده ازسلول های پیش ساز اندوتلیالی می تواند به درمان بی خطر سکته کمک کند
مطالعات جدیدی که در ژورنال Stem Cell به چاپ رسید بیان داشت سلول های پیش ساز اندوتلیالی که در آزمایشگاه کشت داده شده اند می توانند به درمان سکته ی ناشی از ایسکمی کمک کنند. این خبر برای بیش از 15 میلیون نفر خوشحال کننده است، زیرا سالیانه 15 میلیون نفر در جهان به سکته ی قلبی دچار می گردند.
دوشنبه، 30 مهر 1397 - 15:30
دانشمندان روشی جدید برای درمان سندروم خونی یافته اند
محققان در مسیر یافتن راه حلی برای درمان نوعی سندروم خونی میلودیسپلازی (MDS) که تا به حال غیرقابل درمان بوده است، می باشند. این بیماری می تواند باعث تولید سلول های مغز استخوان نابالغ شود که مشکلات بسیاری را باعث می شوند و می تواند باعث بوجود آمدن لوسمی شود.
دوشنبه، 30 مهر 1397 - 15:00
تغییرات سلولی منجر به ایجاد پاسخ های آلرژیک در سینوس ها می شوند
رینوسینوزیت مزمن با حساسیت فصلی شناخته می شود و باعث عفونی شدن سینوس ها و تورم آن ها چندین بار در سال می شود. این بیماری تنفس را دشوار نموده و در کل احساس ناخوشایندی برای بیمار در پی خواهد داشت. در بعضی از افراد این شرایط باعث ایجاد پولیپ بینی می شود که برای درمانش نیاز به جراحی دارند.
دوشنبه، 30 مهر 1397 - 14:40
CRISPR/Cas9 ژن مرتبط با بالا رفتن کلسترول را خاموش نمود
مهندسان بیومدیکال در دانشگاه Duke با استفاده از تکنیک ژنتیکی CRISPR/Cas9 ژن تنظیم کننده ی سطح کلسترول خون را در موش بالغ تغییر داده و منجر به کاهش سطح کلسترول خون و خاموش شدن ژن 6 ماه پس از درمان شده اند.
دوشنبه، 30 مهر 1397 - 14:10
چرا جهش در هر فردی باعث بروز شدت مختلفی از بیماری می شود
محققین در مرکز ژنی نیویورک (NYGC) دلیل شدت های مختلف یک بیماری را در افراد مختلف بررسی نموده اند. در این پدیده که نفوذ متغیر نامیده می شود بروز علائم مختلف یک بیماری یکسان در افراد مختلف مشاهده می گردد.
دوشنبه، 30 مهر 1397 - 13:59
صفحه 334 از 1051ابتدا   قبلی   329  330  331  332  333  [334]  335  336  337  338  بعدی   انتها   
کلیدواژه
کلیدواژه