رویکرد جدید در زمینه ی تولید اسپرم برای حل ناباروری در مردان
تقریبا یک زوج از میان هشت زوج در آمریکا با ناباروری مواجه می گردند که تقریبا نیمی از این تعداد به دلیل اختلالات مایع سمن در مردان می باشد. علت اصلی این موضوع ناشناخته است اما تحقیقات جدید در زمینه ی علوم زیستی برای رشد اسپرم می تواند امیدی برای افرادی باشد که تمایل به بچه دار شدن دارند.
یکشنبه، 29 مهر 1397 - 12:00
ویژگی های ذاتی سلول ها که روی سرنوشت سلول های بنیادی عصبی اثر می گذارد
محققین دانشگاه کالیفرنیا ویژگی های ذاتی از سلول ها را شناسایی کرده اند که روی سرنوشت سلول های بنیادی عصبی و نوع سلول مغزی که آن ها شکل می دهند(نورون، آستروسیت یا اولیگودندروسیت)، تاثیر می گذارند. این کشف می تواند راه جدیدی برای پیش بینی یا کنترل سرنوشت سلول های بنیادی ارائه کند و استفاده از این سلول های بنیادی را در سلول درمانی بهبود ببخشد
یکشنبه، 29 مهر 1397 - 11:30
ابزاری مناسب برای درک آسیب های مغزی
محققین استرالیایی تکنولوژی جدیدی را برای کشت سلول ایجاد کرده اند که می تواند در درمان آسیب های مغزی موثر باشد و به عقیده آن ها می تواند در درمان سرطان نیز موثر باشد.
یکشنبه، 29 مهر 1397 - 11:00
برخلاف باورهای گذشته نورون های هیپوکمپ بازسازی نمی شوند
سلول های جدید مغز در هیپوکمپ انسان بالغ که منطقه ای مهم برای یادگیری و حافظه می باشد رشد نمی کنند (یا بسیار نادر هستند). تولد نورون های جدید در مدار حافظه انسان، به عبارت دیگر، در دوران کودکی کاهش می یابد و در بزرگسالی غیرقابل تشخیص است.
یکشنبه، 29 مهر 1397 - 10:30
محدود کننده ای عجیب برای ممانعت از متاستاز سرطان سینه
در تشخیص اولیه اغلب بیماران مبتلا به سرطان سینه هیچ علائمی از پخش شدن سلول های سرطانی در قسمت های دیگر بدن دیده نمی شود. درحال حاضر 30 درصد از بیمارانی که سرطان در بدن آن ها پخش شده است بدلیل متاستاز سرطان سینه می باشد این اتفاق ممکن است ماه ها، سال ها و یا شاید ده ها سال بعد رخ دهد.
یکشنبه، 29 مهر 1397 - 10:00
کشت سلول های مغزی در ظروف آزمایشگاهی برای مطالعه منشا ژنتیکی شیزوفرنی
محققین دانشگاه کالیفرنیا(UCLA) یک روش آنالیزی جدید را برای بررسی منشا ژنتیکی و پیچیده بیماری های ذهنی با استفاده از سلول های مغزی مشتق از سلول های بنیادی جنینی ایجاد کرده اند.
یکشنبه، 29 مهر 1397 - 09:30
درمان ضایعه ی نخاعی بوسیله بازسازی فیبرهای عصبی
دانشمندان علوم اعصاب در UCLA، دانشگاه هاروارد و موسسه فدرال سوئیس یک درمان سه گانه را شناسایی کرده اند که باعث بازسازی آکسون ها (آکسون ها فیبرهای کوچکی هستند که سلول های عصبی را به یکدیگر متصل کرده و ارتباط برقرار می کنند) در جوندگان مدل برای آسیب نخاعی می شود. نه تنها آکسون های مسیر آسیب دیده رشد می کنند بلکه می توانند سیگنال ها را نیز در سراسر بدن انتقال دهند.
یکشنبه، 29 مهر 1397 - 09:00
متهم شدن محقق آمریکایی حوزه سلول های بنیادی به داده سازی
تاکنون، بیش از 30 مقاله از مقالات پیرو آنورسا(Piero Anversa) از جمله مقاله ای که به تازگی بوسیله مجله New England Journal of Medicine باطل شده است، متهم به تقلب و ارائه داده های غلط شده است.
یکشنبه، 29 مهر 1397 - 08:30
سلول های بنیادی سرطانی از ژن های طبیعی در راه های غیر طبیعی استفاده می کنند!
CDK1 پروتئینی طبیعی است که وجود آن موجب می شود که سلول ها وارد چرخه سلولی شوند و مولکول های MHC class I نیز مولکول هایی طبیعی هستند که روی سطح سلول ها وجود دارند و موجب شناسایی آن ها بوسیله سیستم ایمنی می شوند.
شنبه، 28 مهر 1397 - 14:00
مبارزه با سرطان از طریق نوردرمانی
سرطان های سینه متاستازیک، پیش آگاهی ضعیفی دارند و معمولا نرخ عود مجدد و درمان آن ها نیز بالا می شد و متاسفانه تاکنون درمان موثری برای آن ها طراحی نشده است.
شنبه، 28 مهر 1397 - 13:49
تلومر در بیماران مبتلا به بیماری های عضله ی قلبی بسیار کوتاه است
بر اساس مطالعه ای که توسط تیم پزشکی دانشگاه استنفورد انجام شد، مشخص شد که تلومرهای سلول های قلبی افرادی که مبتلا به نوعی از بیماری قلبی به نام کاردیومیوپاتی می باشند بسیار کوتاه است. این سلول های عضلانی مسئول ایجاد ضربان قلب می باشند.
شنبه، 28 مهر 1397 - 13:00
وکتورهای ژن درمانی حامل ژن تلومراز احتمال ابتلا به سرطان را افزایش نمی دهند
نتایج و یافته های منفی در علوم شاید ارزش خبری نداشته باشد اما بی اهمیت نیست. مثلا بر خلاف نظر گذشته که درمان با تلومراز را از لحاظ افزایش میزان ابتلا به سرطان خطرناک می دانستند، مطالعات جدید نشان می دهد درمان بوسیله ی تلومراز برای فیبروز ریوی بدون علامت و سایر بیماری های مربوط به آن از نظر پزشکی ایمن می باشد.
شنبه، 28 مهر 1397 - 12:30
ناهنجاری های قلبی ممکن است موجب شروع مرگ های ناگهانی بی دلیل در صرع شوند
تصور کنید کودکتان را در تختخوابش قرار می دهید اما به دلایل نامعلومی جان خود را از دست می دهد. این واقعیت تلخی درباره بسیاری از قربانیان مرگ های بی دلیل در خواب (SUDEP) است. این اتفاق در یک نفر از هزار نفری رخ می دهد که به بیماری صرع و یا بیماری های تشنجی مبتلا باشند.
شنبه، 28 مهر 1397 - 12:00
تغذیه در مقایسه با ورزش اثر بیشتری روی قدرت استخوان ها دارد
یکی از سوالات همیشگی محققین و کارشناسان تناسب اندام این بوده است که ورزش اثر مثبت بیشتری روی قدرت استخوان ها دارد یا تغذیه؟
شنبه، 28 مهر 1397 - 11:45
درمان جدیدی که مانع از رد پیوند می شود
یک استراتژی درمانی جدید می تواند نرخ موفقیت پیوند سلول های بنیادی را افزایش دهد.
شنبه، 28 مهر 1397 - 11:20
صفحه 335 از 1051ابتدا   قبلی   330  331  332  333  334  [335]  336  337  338  339  بعدی   انتها   
کلیدواژه
کلیدواژه