بیماری چشمی ارثی موسوم به رتینیت پیگمنتوزا(RP) بوسیله تغییرات ژنتیکی ایجاد می شود که به خوبی درک نشده اند. برای مثال، موتاسیون هایی در پروتئین های سلولی موسوم به فاکتورهای پردازش کننده(splicing factors) می تواند منجر به رتینیت پیگمنتوزا شود ولی مکانیسم دقیق پشت پرده این امر تا حد زیادی ناشناخته است.
ﺳﻪشنبه، 24 مهر 1397 - 09:00
با استفاده از روشی که برای آنالیز سیستم های جاده ای و رودخانه ها استفاده می شود، محققین دانشگاه کپنهاگ شکل گیری شبکه های پانکراسی مجاری انتقال دهنده آنزیم های گوارشی در موش را مورد مطالعه قرار داده اند. این شبکه ساختار شبکه های جاده ای و تشکیل رودخانه ها را شبیه سازی می کند و می تواند به محققین در درک بیماری هایی مانند فیبروز کیستیک کمک کند.
ﺳﻪشنبه، 24 مهر 1397 - 08:45
انستیتو علوم اعصاب ساتر در کالیفرنیا و سازمان خون بند ناف این ایالت اولین کارآزمایی بالینی مورد تایید FDAرا برای ارزیابی استفاده از سلول های بنیادی خون بند ناف یک کودک مبتلا به اوتیسم برای درمان خود وی استفاده کرده اند.
ﺳﻪشنبه، 24 مهر 1397 - 08:15
آنالیزهای صورت گرفته در یک مطالعه جدید خلاء اطلاعاتی موجود بین مدل های جانوری و بیماری پارکینسون و دانسته های ما از فرایندهای مخرب عصبی دخیل در این بیماری را نشان داده است و درخواست استفاده از تکنولوژی های مدرن و مبتنی بر زیست شناسی انسان برای درک بهتر فرایندهای پاتولوژیک و بهبود نتایج درمانی دارد.
دوشنبه، 23 مهر 1397 - 13:00
محققان در مسیر یافتن راهی برای حل معمای درمان سندروم غیر قابل درمان میلودیسپلازی (MDS) قرار گرفته اند. در این بیماری مغز استخوان بیمار نابالغ و ناکارآمد می شود و تبدیل به لوسمی می گردد.
دوشنبه، 23 مهر 1397 - 12:00
محققان موسسه ی تحقیقات پزشکی Garvan استرالیا دریافتند که سیستم ایمنی می تواند عفونت های واکسیناسیون های قبلی را به یاد آورد و سلول های ایمنی برای ایجاد یک پاسخ سریع برعلیه عفونتی که در بدن قبلا بوجود آمده تجمع می یابند.
دوشنبه، 23 مهر 1397 - 11:34
بزرگسالانی که واکسن هایی مثل پاپیلومای ویروس انسانی را دریافت نموده اند دچار تنبلی تخمدان یا یائسگی زودرس نمی شوند. میزان واکسیناسیون با واکسن HPV کمتراز سایر واکسن ها مانند واکسن سه گانه می باشد.
دوشنبه، 23 مهر 1397 - 11:00
محققان دانشگاه کالیفرنیا سانفرانسیسکو (UCSF) با مطالعه بر روی بیماری نادر کبدی به نام سندروم آلاژیل مکانیزمی که باعث بازسازی غیرعادی بافت شده و بیمار را به پیوند عضو نیازمند می سازد را یافتند.
دوشنبه، 23 مهر 1397 - 10:22
در تلاش برای تولید نورون های دوپامینرژیک، گروهی از محققین توانسته اند نورون های مهاری بالغ را به این نورون ها بازبرنامه ریزی کنند. آن ها نشان داده اند که امکان بازبرنامه ریزی یک نورون بالغ به نورون دیگر بدون وارد شدن به یک مرحله شبه بنیادی وجود دارد.
یکشنبه، 22 مهر 1397 - 12:00
تیمی از محققین بین المللی توانسته اند واکسنی از ویروس زیکا را ایجاد کنند که قادر به هدف قرار دادن سلول های بنیادی سرطان مغز و کشتن آن ها است. در واقع محققین نشان داده اند که ورژن خفیفی از ویروس زیکا می تواند پایه ای برای ایجاد گزینه های درمانی جدید برای سرطان های مغزی کشنده باشد.
یکشنبه، 22 مهر 1397 - 11:30
محققان دانشگاه کالیفرنیا سانفرانسیسکو (UCSF) با مطالعه بر روی بیماری نادر کبدی به نام سندروم آلاژیل مکانیزمی که باعث بازسازی غیرعادی بافت شده و بیمار را به پیوند عضو نیازمند می سازد را یافتند.
یکشنبه، 22 مهر 1397 - 11:00
مطالعه ای در دانشگاه پاریس و انستیتو پاستور، وجود یک فاکتور ژنتیکی تاثیرگذار روی عملکرد تیموس انسانی را نشان می دهد.
یکشنبه، 22 مهر 1397 - 10:00
محققین مرکز سرطان Memorial Sloan Kettering نشان داده اند که پیوند میکروبیوم مدفوع اتولوگ(auto-FMT) یک روش بی خطر و موثر برای کمک به جایگزین کردن باکتری های گوارشی سودمند در بیماران سرطانی است که طی پیوند سلول های بنیادی خون ساز آلوژن به دلیل مصرف شدید آنتی بیوتیک ها این باکتری های سودمند را از دست می دهند.
یکشنبه، 22 مهر 1397 - 09:25
محققین دانشگاه جورجیا توانسته اند اثرات آسیب مغزی ترومایی و ریکاوری تحریک شده را در نورون های مشتق از سلول های بنیادی و رشد یافته در ظروف آزمایشگاهی شبیه سازی کنند.
یکشنبه، 22 مهر 1397 - 09:00
محققان دریافتند قلب نوزادان خوک یک توانایی قابل توجه دارد. آن ها می توانند تقریبا به طور کامل بعد از حملات قلبی خود را درمان کنند. این ظرفیت بازیابی کوتاه مدت است و تا سه روز بعد از تولد از بین می رود.
یکشنبه، 22 مهر 1397 - 08:29