محققین دانشگاه برن برای اولین بار در شرایط آزمایشگاهی پیش سازهای سوماتیک را به سلول های گوش داخلی انسان موسوم به سلول های مویی تمایز داده اند تا منشا آن ها را بررسی کنند. این مطالعه می تواند منجر به ایجاد درمان های جدید برای اختلالات شنوایی در آینده شود.
ﺳﻪشنبه، 01 آبان 1397 - 12:17
مطالعه ای جدید در مجله Journal of Obstetrics and Gynaecology Research اطلاعات جدیدی را در اختیار زنان ناباروری که قصد باردار شدن دارند قرار می دهد و به آن ها کمک می کند درمان بهینه ای را با توجه به ریسک فاکتورهای متنوع موجود انتخاب کنند.
ﺳﻪشنبه، 01 آبان 1397 - 11:50
در مطالعه ای که اخیرا محققین دانشگاه شیکاگو منتشر کرده اند گزارش کرده اند که رویکردی که به موجب آن و با استفاده از لاپروسکوپی یک تخمدان به منظور حفظ باروری دختران برداشته می شود، هیچ مشکلی برای فرد ایجاد نمی کند. این امر موجب می شود که دخترانی که ناچار به استفاده از درمان هایی مانند سرطان و ... هستند، نیازی به تاخیر انداختن درمان شان نداشته باشند.
ﺳﻪشنبه، 01 آبان 1397 - 11:20
مطالعات جدیدی که در ژورنال Stem Cell به چاپ رسید بیان داشت سلول های پیش ساز اندوتلیالی که در آزمایشگاه کشت داده شده اند می توانند به درمان سکته ی ناشی از ایسکمی کمک کنند. این خبر برای بیش از 15 میلیون نفر خوشحال کننده است، زیرا سالیانه 15 میلیون نفر در جهان به سکته ی قلبی دچار می گردند.
دوشنبه، 30 مهر 1397 - 15:30
محققان در مسیر یافتن راه حلی برای درمان نوعی سندروم خونی میلودیسپلازی (MDS) که تا به حال غیرقابل درمان بوده است، می باشند. این بیماری می تواند باعث تولید سلول های مغز استخوان نابالغ شود که مشکلات بسیاری را باعث می شوند و می تواند باعث بوجود آمدن لوسمی شود.
دوشنبه، 30 مهر 1397 - 15:00
رینوسینوزیت مزمن با حساسیت فصلی شناخته می شود و باعث عفونی شدن سینوس ها و تورم آن ها چندین بار در سال می شود. این بیماری تنفس را دشوار نموده و در کل احساس ناخوشایندی برای بیمار در پی خواهد داشت. در بعضی از افراد این شرایط باعث ایجاد پولیپ بینی می شود که برای درمانش نیاز به جراحی دارند.
دوشنبه، 30 مهر 1397 - 14:40
مهندسان بیومدیکال در دانشگاه Duke با استفاده از تکنیک ژنتیکی CRISPR/Cas9 ژن تنظیم کننده ی سطح کلسترول خون را در موش بالغ تغییر داده و منجر به کاهش سطح کلسترول خون و خاموش شدن ژن 6 ماه پس از درمان شده اند.
دوشنبه، 30 مهر 1397 - 14:10
محققین در مرکز ژنی نیویورک (NYGC) دلیل شدت های مختلف یک بیماری را در افراد مختلف بررسی نموده اند. در این پدیده که نفوذ متغیر نامیده می شود بروز علائم مختلف یک بیماری یکسان در افراد مختلف مشاهده می گردد.
دوشنبه، 30 مهر 1397 - 13:59
تقریبا یک زوج از میان هشت زوج در آمریکا با ناباروری مواجه می گردند که تقریبا نیمی از این تعداد به دلیل اختلالات مایع سمن در مردان می باشد. علت اصلی این موضوع ناشناخته است اما تحقیقات جدید در زمینه ی علوم زیستی برای رشد اسپرم می تواند امیدی برای افرادی باشد که تمایل به بچه دار شدن دارند.
یکشنبه، 29 مهر 1397 - 12:00
محققین دانشگاه کالیفرنیا ویژگی های ذاتی از سلول ها را شناسایی کرده اند که روی سرنوشت سلول های بنیادی عصبی و نوع سلول مغزی که آن ها شکل می دهند(نورون، آستروسیت یا اولیگودندروسیت)، تاثیر می گذارند. این کشف می تواند راه جدیدی برای پیش بینی یا کنترل سرنوشت سلول های بنیادی ارائه کند و استفاده از این سلول های بنیادی را در سلول درمانی بهبود ببخشد
یکشنبه، 29 مهر 1397 - 11:30
محققین استرالیایی تکنولوژی جدیدی را برای کشت سلول ایجاد کرده اند که می تواند در درمان آسیب های مغزی موثر باشد و به عقیده آن ها می تواند در درمان سرطان نیز موثر باشد.
یکشنبه، 29 مهر 1397 - 11:00
سلول های جدید مغز در هیپوکمپ انسان بالغ که منطقه ای مهم برای یادگیری و حافظه می باشد رشد نمی کنند (یا بسیار نادر هستند). تولد نورون های جدید در مدار حافظه انسان، به عبارت دیگر، در دوران کودکی کاهش می یابد و در بزرگسالی غیرقابل تشخیص است.
یکشنبه، 29 مهر 1397 - 10:30
در تشخیص اولیه اغلب بیماران مبتلا به سرطان سینه هیچ علائمی از پخش شدن سلول های سرطانی در قسمت های دیگر بدن دیده نمی شود. درحال حاضر 30 درصد از بیمارانی که سرطان در بدن آن ها پخش شده است بدلیل متاستاز سرطان سینه می باشد این اتفاق ممکن است ماه ها، سال ها و یا شاید ده ها سال بعد رخ دهد.
یکشنبه، 29 مهر 1397 - 10:00
محققین دانشگاه کالیفرنیا(UCLA) یک روش آنالیزی جدید را برای بررسی منشا ژنتیکی و پیچیده بیماری های ذهنی با استفاده از سلول های مغزی مشتق از سلول های بنیادی جنینی ایجاد کرده اند.
یکشنبه، 29 مهر 1397 - 09:30
دانشمندان علوم اعصاب در UCLA، دانشگاه هاروارد و موسسه فدرال سوئیس یک درمان سه گانه را شناسایی کرده اند که باعث بازسازی آکسون ها (آکسون ها فیبرهای کوچکی هستند که سلول های عصبی را به یکدیگر متصل کرده و ارتباط برقرار می کنند) در جوندگان مدل برای آسیب نخاعی می شود. نه تنها آکسون های مسیر آسیب دیده رشد می کنند بلکه می توانند سیگنال ها را نیز در سراسر بدن انتقال دهند.
یکشنبه، 29 مهر 1397 - 09:00