پژوهش های گذشته نشان داده است که بیماران مبتلا به لوکمیای میلوئید حاد که دچار موتاسیون در ژنی موسوم به NPM1 هستند، نرخ بهبودی بهتری بعد از شیمی درمانی دارند. حدود یک سوم بیماران لوکمیایی این موتاسیون مطلوب را دارا هستند اما این که این موتاسیون چگونه به بهبود نتیجه کمک می کند مشخص نیست.
یکشنبه، 21 مرداد 1397 - 13:00
پروتئینوز آلوئولار ریوی ارثی(herPAP)، یک بیماری نادر است که با ساخت آهسته مواد لیپو-پروتئینی در ریه ها به دلیل نارسایی ماکروفاژهای ریوی شناخته می شود. این ماکروفاژها معمولا این مواد را از فضاهای هوایی ریوی می خورند و حذف می کنند.
یکشنبه، 21 مرداد 1397 - 12:25
محققین علوم اعصاب مدت هاست که از تصویربرداری رزنانس مغناطیسی برای مطالعه ساختار پایه مغز در بیماری و سلامتی استفاده می کنند، اما اسکنرهای MRI نمی توانند مشخصا دیدگاهی را در سطح سلولی ایجاد کنند. در یک تصویر MRI، هر وکسل(معادل سه بعدی پیکسل)، بیان گر ده ها هزار سلول مغزی است.
یکشنبه، 21 مرداد 1397 - 12:00
راهبندان ترافیکی در مغز نیز می تواند اتفاق بیافتد و می تواند آسیب رسان باشد. محققین در دانشگاه نورنبرگ توانسته اند ثابت کنند که مسیرهای انتقالی مختل شده در سلول های عصبی می توانند دلیل اصلی بیماری پارکینسون باشند.
یکشنبه، 21 مرداد 1397 - 11:34
مهندسین و محققین پزشکی دانشگاه مینه سوتا یک دستگاه پرینت شده سه بعدی را تولید کرده اند می تواند روزی به بیمارانی که مدت هاست دچار ضایعه نخاعی شده اند کمک کند تا بتواند برخی از عملکردهایشان را بدست آورند.
یکشنبه، 21 مرداد 1397 - 11:00
طبق آن چه محققین آن را تغییر دهنده بازی در درمان آتاکسی در آینده می نامند، محققین نشان داده اند توانایی خاموش کردن پیشرفت شایع ترین شکل آتاکسی را دارا هستند.
شنبه، 20 مرداد 1397 - 14:00
طبق مطالعه ای در انستیتو کارولینسکا، استفاده درمانی از تکنولوژی ویرایش ژنوم CRISPR/Cas9 ممکن است نتیجه معکوس داشته باشد و خطر سرطان را نیز افزایش دهد. به عقیده آن ها برای تضمین بی خطر بودن این قیچی مولکولی در درمان بیماری ها، نیاز به مطالعات بیشتری است.
شنبه، 20 مرداد 1397 - 13:30
ناپدید شدن بخشی کامل از مغز قطعا موجب نگرانی می شود اما چندین دهه است که محققین می دانند بخشی از مغز موسوم به زیر صفحه(subplate) طی تکوین جنینی انسانی به راحتی ناپدید می شود. اخیرا محققین نشان داده اند بین سلول های موجود در این زیر صفحه و نورون های دخیل در اوتیسم شباهت های ژنتیکی وجود دارد.
شنبه، 20 مرداد 1397 - 13:00
با برداشتن پروتئین استخوان ماهی مرکب، محققین دانشگاه Kaunas خطر عوارض جانبی مانند واکنش های آلرژیک بیمارانی که از این ماده استفاده می کنند را کاهش داده اند.
شنبه، 20 مرداد 1397 - 12:30
موش های پیوند شده با سلول های بنیادی خون ساز انسانی که دارای ژن گیرنده HIV موسوم به CCR5 هستند، که می تواند بوسیله ویرایش ژن تخریب شده و موجبات مقاومت به HIV را در جانوران فراهم می کنند.
شنبه، 20 مرداد 1397 - 12:00
در مطالعه ای جدید محققین منابع مختلف سلول های بنیادی مزانشیمی را به منظور سلول درمانی آسیب نخاعی مورد ارزیابی قرار داده اند.
شنبه، 20 مرداد 1397 - 11:30
محققین در انستیتو استاور راهی را برای تکثیر سلول های بنیادی خون ساز از خون بند ناف انسانی(hUCB) ارائه کرده اند. این توانایی می تواند مقادیر مناسب از سلول های بنیادی را برای بیمارانی که بدلایل مختلف از جمله لوکمیا و سایر اختلالات خونی، بیماری های سیستم ایمنی و ... نیازمند پیوند سلول های بنیادی هستند، فراهم آورد.
شنبه، 20 مرداد 1397 - 11:00
کمپانی دارویی Johnson & Johnson به تازگی اعلام کرده است که کمیته محصولات پزشکی برای استفاده انسانی(CHMP) تاییدیه خود جهت ورود داروی Darzalex® یا daratumumab برای استفاده در بالین را صادر کرده است.
شنبه، 20 مرداد 1397 - 10:30
محققین بیمارستان عمومی ماساچوست توانسته اند سیستم کشتی را تولید کنند که می تواند التهاب عصبی موجود در بیماری آلزایمر را نشان دهد. التهاب عصبی یک پاسخ زیستی کلیدی است که منجر به مرگ سلول های مغزی می شود. در طراحی این سیستم میکروفلوئیدیک از پتانسیل سلول های گلیالی به عنوان حمایت کننده سلول های مغزی و به عنوان سلول هایی که عملکرد ایمنی نیز دارند، استفاده شده است.
چهارشنبه، 17 مرداد 1397 - 10:15
محققین سال هاست که می دانند اندازه اندام ها بوسیله فاکتورهای بی شماری مانند اندازه هر سلول، تکثیر، تمایز سلولی، مرگ و تعداد کلی سلول ها شکل می گیرد. با این حال، مکانیسم مولکولی که اندازه اندام را به طور مستقیم تعیین می کنند، مشخص نیست.
دوشنبه، 15 مرداد 1397 - 12:30