دارویی برای افزایش کارایی سلول درمانی ها
دارویی که پیش از این برای درمان مشکلات مفاصل و پوست استفاده شده است، اینک می تواند به بیماران سرطانی که تنها امیدشان دریافت سلول های بنیادی از یک اهدا کننده است کمک کند.
چهارشنبه، 25 بهمن 1396 - 10:30
روش های درمانی مربوط به بیماری های مرتبط با چاقی در حال پیشرفت است
محققان دانشگاه نیواورلان توانستند بافت چربی سفید را به مدت بیش از هشت هفته در خارج از بدن زنده نگه دارند. این دستاورد راه را برای تحقیقات در زمینه درمان و یا جلوگیری از بیماری هایی از قبیل چاقی، دیابت، بیماری های قلبی، سکته، سرطان و سایر بیماری هایی که در ارتباط با بافت چربی سفید می باشند را هموار می نماید.
چهارشنبه، 25 بهمن 1396 - 10:00
اهمیت بررسی مکانیسم های ژنتیکی پشت پرده بیماری های ایمنی
نقش ژنتیک در خطر مبتلا شدن به یک بیماری ایمنی ممکن است در مطالعات در نظر گرفته نشده باشد.
چهارشنبه، 25 بهمن 1396 - 09:30
مو دار شدن طاس ها: رشد مو با سرعتی که در نوع خود یک رکورد محسوب می شود
محققین ژاپنی روشی را ابداع کرده اند که می تواند منجر به رشد فولیکول های مو در سرعتی شود که در نوع خود یک رکورد محسوب می شود.
چهارشنبه، 25 بهمن 1396 - 09:00
دکتر دین ویتمورث و همکارانش در دانشگاه کوئینزلند برای اولین بار توانسته اند درمان موثری را برای بیماری تومور صورت شیطان (DFTD) بیابند که یکی از دلایل اصلی و شایع مرگ بین شیطان تاسمانی است.
چهارشنبه، 25 بهمن 1396 - 08:24
آسیب مغزی ناشی از زیکا ممکن است در زمان بارداری قابل تشخیص نباشد
ویروس زیکا منجر به آسیبی قابل توجه به مغز جنینی می شود حتی زمانی که به نظر می رسد اندازه سر طبیعی است. این آسیب های مغزی به وسیله سی تی اسکن های پیشرفته نیز به سختی قابل تشخیص هستند
چهارشنبه، 25 بهمن 1396 - 08:15
مشاهده تقسیمات سلول های بنیادی در مغز بالغین
محققین دانشگاه زوریخ برای اولین بار توانسته اند سلول های بنیادی منفرد و اخلاف عصبی آن ها را ماه ها درون مغز بالغ سالم ردیابی کنند. این مطالعه نشان می دهد که چگونه نورون های جدید طی زندگی فرد تولید می شوند.
ﺳﻪشنبه، 24 بهمن 1396 - 13:30
راهی احتمالی برای محافظت از دیواره روده ها در برابر آسیب ناشی از شیمی درمانی
تیمی از محققین دانشگاه پیتزبورک راهی احتمالی را برای حفاظت از سلول های روده در زمان شیمی درمانی یافته اند.
ﺳﻪشنبه، 24 بهمن 1396 - 13:00
امیدواری در درمان سرطان کشنده و مسری شیطان تاسمانی به کمک پژوهش های سلول های بنیادی
دکتر دین ویتمورث و همکارانش در دانشگاه کوئینزلند برای اولین بار توانسته اند درمان موثری را برای بیماری تومور صورت شیطان (DFTD) بیابند که یکی از دلایل اصلی و شایع مرگ بین شیطان تاسمانی است.
ﺳﻪشنبه، 24 بهمن 1396 - 12:24
تولید تومورهای کبدی به صورت ارگانوئید برای انجام غربالگری های دقیق و سریع دارویی
سرطان کبدی یکی از دلایل اصلی مرگ های سرطانی در سراسر جهان است و متاسفانه درمان موثری نیز برای آن وجود ندارد. بزرگ ترین چالش در تکوین داروهای موثر برای سرطان کبد، فقدان مدل های توموری پیش درمانگاهی مناسبی است که بتوانند به خوبی ویژگی های تومور و ریز محیط توموری را تقلید کنند و در نتیجه بسیاری از داروهای بالقوه نمی توانند تست های آزمایشگاهی را پشت سر بگذارند.
ﺳﻪشنبه، 24 بهمن 1396 - 12:00
رویکردی جدید که پاسخ های ایمنی به گرافت های عروقی مهندسی بافت شده را کاهش می دهد
با استفاده از تکنولوژی RNA‌مداخله گر(RNAi) برای خاموش کردن کمپلکس محرک ایمنی در سلول های اندوتلیالی(EC)، محققین استفاده از یک منبع فراوان سلول های اندوتلیالی به جای سلول های خود بیمار برای تولید گرافت های عروقی مهندسی بافت شده برای پیوند را مقدور ساخته اند.
ﺳﻪشنبه، 24 بهمن 1396 - 11:30
تخمک های رشد یافته در آزمایشگاه مسیر درمان های جدید ناباروری را هموار می کنند
تخمک های انسانی به طور کامل در آزمایشگاه تولید شده اند که می توانند منجر به بهبود درمان های ناباروری شوند.
ﺳﻪشنبه، 24 بهمن 1396 - 11:00
کم کاری تیروئید می تواند در توانایی باروری زنان تاثیرگذارباشد
مطالعات اخیر حاکی از آن است که کم کاری تیروئید می تواند در قدرت باروری زنان موثر باشد. در این مطالعه دریافتند خانم هایی که مبتلا به ناباروری بدون علت بودند، اگر همسرانشان دچار ناباروری نبودند، سطح هورمون محرک غده ی تیروئید آن ها بالا می باشد.
ﺳﻪشنبه، 24 بهمن 1396 - 10:30
مطالعه ارتباط بین ژن سندروم X شکننده و رشد کنترل نشده بافت
محققان هندی ارتباط میان ژن مسبب سندروم X شکننده و افزایش رشد بافت که در گذشته تا بحال شناسایی نشده بود، دست یافتند. این یافته ها می تواند مکانیسم های کلیدی بیولوژیکی در اختلالات ذهنی و جسمی که بوسیله این بیماری رخ می دهد را توجیه کند.
ﺳﻪشنبه، 24 بهمن 1396 - 10:00
چگونه درمان الکتریکی باعث کاهش افسردگی در مدل های حیوانی می شود
محققان جان هاپکینز در مطالعه ای با استفاده از موش های مهندسی ژنتیک شده، برخی از جزئیات مولکولی جدید را کشف کردند که به نظر می رسد توضیح دهد چگونه درمان الکتریکی (ECT) به سرعت باعث کاهش افسردگی شدید در پستانداران از جمله انسان ها می شود. تغییرات مولکولی باعث ارتباط بیشتر بین نورون ها در یک قسمت خاص از مغز می شود که این نواحی از مغز به داروهای ضد افسردگی پاسخ می دهد.
ﺳﻪشنبه، 24 بهمن 1396 - 09:30
صفحه 411 از 1060ابتدا   قبلی   406  407  408  409  410  [411]  412  413  414  415  بعدی   انتها   
کلیدواژه
کلیدواژه
دسته‌بندی اخبار
دسته‌بندی اخبار
Skip Navigation Links.