در آستانهی سالروز درگذشت مرحوم دکتر سعید کاظمی آشتیانی (۱۴ دیماه)، پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR بخشی از بیانات حضرت آیتالله خامنهای دربارهی این «دانشمند مؤمن و جهادگر» را منتشر کرده است.
محققین در انستیتو سرطان دانا-فاربر نشان داده اند که که داروهای دیابتی آزمایشگاهی می توانند سلول های سرطانی را به داروهای شیمی درمانی متداول آسیب پذیر کنند. ترکیب این داروها با یکدیگر می تواند نتایج درمان های سرطانی را بهبود ببخشد.
زمانی که بیمار سرطانی متحمل پیوند مغز استخوان می شود، زمان جنبه ای حیاتی پیدا می کند. در این رویکرد درمانی، سلول های بنیادی سالم، که منجر به از سر گیری تولید سلول های خونی و سلول های سیستم ایمنی می شوند، در اسرع وقت نیاز به وارد شدن به جریان خون موجود در استخوان ها دارند. به همین منظور باید نقاطی را کشف کرد که عروق خونی و استخوان در تماس بسیار نزدیک با یکدیگر باشند.
برای مطالعه بیماری ها یا تست درمان های دارویی بالقوه، محققین معمولا سلول های کشت شده را روی ظروف آزمایشگاهی کشت می دهند یا از جانوران آزمایشگاهی استفاده می کنند، اما در سال های اخیر، محققین از رویکردی متفاوت موسوم به organ-on-chip استفاده می کنند که عملکرد اندام های انسانی را به خوبی تقلید می کنند و ابزارهای ارزان تر و موثرتری را برای اهداف گفته شده فراهم می آورند.
برای بیش از یک میلیون آمریکایی که با دیابت نوع یک زندگی می کنند، تزریق روزانه انسولین حکم مرگ و زندگی دار دارد. در حالی که تصور می شود درمانی برای این بیماری وجود نداشته باشد، محققین دانشگاه کورنل دستگاهی را تولید کرده اند که می تواند انقلابی در مدیریت این بیماری ایجاد کند.
نیاز مبرمی به ایجاد درمان ها و داروهای موثر و با سمیت کم برای کودکانی است که از صرع مقاوم به دارو رنج می برند.
طی عفونت یا رشد تومور، نوعی از سلول های سفید خونی تخصص یافته به نام سلول های CD8+T به سرعت درون طحال و گره های لنفی تکثی می شوند و توانایی کشتن سلول های بیمار را بدست می آورند. در ادامه برخی از این سلول های T کشنده به جایی مهاجرت می کنند که باکتری ها یا سرطان را بکشند. اما این سلول های Tکشنده چگونه یاد می گیرند که باید به کدام بافت ها یا تومورهای جامد مهاجرت کنند؟
ﺳﻪشنبه، 12 دی 1396 - 09:00
یک داروی تولید شده برای درمان دیابت می تواند برای درمان آلزایمر نیز استفاده شود. این دارو می تواند به سه طریق حافظه از دست رفته را در موش های آلزایمری احیا کند.
ﺳﻪشنبه، 12 دی 1396 - 08:30
تزریق سلول های بنیادی مایع آمنیوتیک(AFSC) می تواند پیشرفت فیبروز کلیوی را در جانوران مدل سندرم آلپورت به تاخیر بیاندازد.
ﺳﻪشنبه، 12 دی 1396 - 08:00
محققین CRM کشفی کلیدی داشته اند که می تواند کارایی و سرعت تبدیل سلول ها از نوعی به نوع دیگر(بازبرنامه ریزی) را تقویت کند.
دوشنبه، 11 دی 1396 - 10:30
شواهد اولیه حاکی از این است که ژن درمانی می تواند به میزان زیادی کودکان مبتلا به یک اختلال ایمنی مخرب به نام نقص ایمنی ترکیبی شدید وابسته به X یا XSCIDرا تحت مراقبت قرار دهد. نتایج اولیه این مطالعه چندی پیش در 59 مین نشست انجمن خون شناسی آمریکا ارائه شده است.
دوشنبه، 11 دی 1396 - 10:00
مولتیپل میلوما در واقع سرطان پلاسما سل ها است که به طور طبیعی آرایه ای از آنتی بادی ها را برای محافظت از بدن ما در برابر عفونت ها تولید می کنند.
دوشنبه، 11 دی 1396 - 09:30
دکتر انگرید فلمینگ و همکارانش در دانشگاه گوته فرانکفورت آلمان دیدگاه های جدیدی را در مورد مکانیسم هایی که به موجب آن ها دیابت منجر به رتینوپاتی و در نهایت کوری می شود، ارائه کرده اند.
دوشنبه، 11 دی 1396 - 09:00
یک درمان بالقوه و بدون نیاز به سلول برای سوختگی های شدید و زخم های مزمن بوسیله محققین طب بازساختی انستیتو ویک فارست(WFIRM) طراحی شده است که به طور انحصاری از کمپانی XCell Biologix مجوز دریافت کرده است.
یکشنبه، 10 دی 1396 - 12:39
مهندسین دانشگاه Penn State براین باورند که توانسته اند بوسیله پرینتر سه بعدی راهی را برای ایجاد چارچوب های ساختاری که از رشد بافت های زنده حمایت می کنند یافته اند.
یکشنبه، 10 دی 1396 - 12:00