محققین توانسته اند با تزریق یک پروتئین موجود در خون بند ناف، حافظه را به موش های پیر بازگردانند و مشکلات مربوط به یادگیری را در آن ها حل کنند. نتایج قوی بدست آمده از این مطالعه امیدواری به درمان زوال عقل و کاهش حافظه در سنین پیری را افزایش می دهد اما محققین تاکید دارند که مطالعات بیشتر(انسانی) می تواند به کاربردی بودن آن در بالین صحه بگذارد.
دوشنبه، 09 مرداد 1396 - 08:00
محققین راه جدیدی را برای حفاظت سلول های بنیادی در برابر التهاب طی ترمیم زخم کشف کرده اند.
یکشنبه، 08 مرداد 1396 - 09:00
رژیم پر چربی نه تنها مشکلاتی را برای سلامتی مادران باردار ایجاد می کند بلکه مطالعات جانوری نشان داده است که می تواند تکوین مغز و سیستم اندوکرین جنین های آن ها را نیز تحت تاثیر قرار دهد و اثرات طولانی مدتی را روی رفتار نوزادان اعمال کند. مطالعه ای جدید ارتباط بین رژیم غذایی ناسالم طی بارداری و مشکلاتی که روی سلامت ذهنی فرزندان گذاشته می شود را نشان داده است.
یکشنبه، 08 مرداد 1396 - 08:30
محققین دانشگاه زوریخ برای اولین بار نشان داده اند که سلول های بنیادی خون ساز خودشان عوامل عفونی را تشخیص می دهند و بدون این که سیگنالی را در قالب فاکتورهای رشد دریافت کنند شروع به تقسیم می کنند. این تولید مستقیم سلول های دفاعی در طولانی مدت به خون سازی آسیب می رساند با این حال در سنین بالا می تواند منجر به بیماری بدخیم سلول های بنیادی خون ساز شود.
یکشنبه، 08 مرداد 1396 - 08:00
پژوهشی به سرپرستی محققین دانشگاه گلاسکو گام مهمی را در ارائه درمان های جدید برای شیزوفرنی و سایر مشکلات روانی مربوط به آن برداشته است.
شنبه، 07 مرداد 1396 - 13:32
تیمی از محققین دانشگاه Wollongong راهی را برای پرینت سلول های بنیادی پرتوان القایی انسان(iPSCs) با استفاده از یک جوهر زیستی کشف کرده اند.
شنبه، 07 مرداد 1396 - 09:00
برخلاف رویکردهای هموژن مهندسی بافت برای جایگزین کردن غضروف، مطالعه ای جدید از توانایی کپسوله کردن کندروسیت های تشکیل دهنده غضروف و سلول های بنیادی مزانشیمی در هیدروژل های سه بعدی در یک گرادیان سفتی استفاده کرده اند.
شنبه، 07 مرداد 1396 - 08:00
در پیشرفت های صورت گرفته در تبدیل واحدهای پایه زندگی انسانی(سلول) به سایر سلول ها، محققین دانشگاه ویسکونزین مادیسون توانسته اند با تبدیل سلول های پوست انسان به سلول های کبدی، راه های جدیدی را برای درمان بیماری های کبدی(بدون تکیه بر پیوند اندام) باز کنند.
پنجشنبه، 05 مرداد 1396 - 13:00
آلیس لی در آزمایشگاهی در انستیتو نیوجرسی و در ظروف آزمایشگاهی کلونی هایی از سلول های قلبی را به صورت بطن های پمپ کننده قلب انسانی در آورده است. این اندام قلبی اولیه از سلول های بنیادی مشتق شده است و می تواند سنگ بنای بسیاری از مطالعات قلبی باشد.
پنجشنبه، 05 مرداد 1396 - 12:00
دلایل بیماری آلزایمر و پارکینسون تا به امروز ناشناخته مانده است. مانع اصلی برای این تحقیقات این است که، بدست آوردن سلول مغزی سالم از یک فرد بیمار غیرممکن است.
پنجشنبه، 05 مرداد 1396 - 11:01
اولین نتایج حاصل از یک کاتالوگ کاربردی ژنتیکی برای موش آزمایشگاهی با جامعه پزشکی به اشتراک گذاشته شد تا اطلاعات جدید برای انواع بیماری های ژنتیکی نادر و درمان های جدید این بیماری ها مورد استفاده قرار گیرد.
چهارشنبه، 04 مرداد 1396 - 16:00
پروتئین سورفاکتانت A SP-A) (مولکول بزرگی است و می توان دلیل درمان پذیری سخت بیماران مبتلا به آسم چاق را به این پروتئین نسبت داد.
چهارشنبه، 04 مرداد 1396 - 14:00
در گذشته محققان براین باور بودند که تمرینات تکراری سبک و مکرر می تواند به اندازه ی تمرینات سنگین اما کم، عضله بسازد. همچنین افرادی که تمرینات سنگین انجام میدهند قوی تر از افرادی می باشند که تمرینات سبک تر انجام می دهند.
چهارشنبه، 04 مرداد 1396 - 13:00
ژنوم درمانی با موتاسیون های طبیعی سودمند می تواند منجر به ایجاد درمانی جدید برای اختلالات خونی تهدید کننده حیات شود.
چهارشنبه، 04 مرداد 1396 - 08:30
پژوهشی جدید، مظنون پشت پرده مربوط به مشکلات مدار بندی مغزی افراد مبتلا به شیزوفرنی را شناسایی کرده است. در این پژوهش، زمانی که محققین سلول های مغز انسانی مشتق شده از افراد مبتلا شیزوفرنی را به موش پیوند کردند، سلول های عصبی جانور به طور مناسب بلوغ نیافت و موش رفتارهای ضد اجتماعی توأم با نگرانی را نشان داد که از مشخصه های افراد مبتلا به این بیماری است.
ﺳﻪشنبه، 03 مرداد 1396 - 09:30