محققین دریافته اند که چگونه سلول های عصبی در طناب نخاعی طی تکوین اولیه جنینی با الگوهای خاص سازماندهی می شوند. این یافته می تواند دیدگاه های جدیدی را در زمینه طب بازساختی ارائه دهد.
دوشنبه، 12 تیر 1396 - 10:00
نورون ها همواره مورد توجه محققین علوم اعصاب بوده اند و دلیل ان هم واضح است آن ها بازیگران اصلی فرایندهای عصبی هستند. اما مطالعه ای جدید نشان داده است که سلول های پشتیبان ستاره ای شکل به نام آستروسیت ها، بیش از آن چه پیش از این تصور می شد در بافت عصبی نقش دارد.
دوشنبه، 12 تیر 1396 - 09:00
سلول های شروع کننده توموری یا همان سلول های بنیادی سرطانی(CSCs) بسیار به درمان مقاوم هستند و ریشه کن کردن آن ها با روش های معمولی بسیار مشکل است. در نتیجه زنده ماندن این سلول های بنیادی سرطانی، سرطان مجددا عود می کند. این موجب شده است محققین بسیاری به دنبال رسیدن به رویکردهای درمانی جدید برای مبارزه با این سلول های مقاوم هستند.
دوشنبه، 12 تیر 1396 - 08:30
محققین دانشگاه نوادا نشان داده اند که یک دارو که در اصل به غیر موفقیت آمیزی برای درمان سرطان طراحی شده بود، اینک می تواند نقش درمانی بالقوه برای دیستروفی عضلانی دوشن(DMD) داشته باشد.
دوشنبه، 12 تیر 1396 - 08:00
یافته هایی جدید از مدل های موشی نشان داده است که نوعی پاسخ ایمنی که به حفظ سلامت متابولیسمی در بافت های چربی کمک می کنند و ایمنی نوع دو نامیده می شوند منجر به بیماری کبد چرب غیر الکلی ناشی از چاقی(NAFLD) نیز می شوند.
یکشنبه، 11 تیر 1396 - 11:00
در تلاش برای شناسایی دلایل اختلالات عصبی که عملکردهای حرکتی مانند راه رفتن و تنفس را مختل می کنند، محققین دانشگاه UCLA سیستم جدیدی را برای اندازه گیری ارتباطات بین نورون های حرکتی مشتق از سلول های بنیادی و سلول های عضلانی در آزمایشگاه کشف کرده اند.
یکشنبه، 11 تیر 1396 - 10:15
دو نوع مختلف از سرطان می تواند در کبد ایجاد شود: شکل شایع تر که مربوط به سلول های خود کبد است و کارسینومای هپاتوسلولار نام دارد و شکل کمتر اشیع که سرطان مجاری صفراوی است و از سلول های مجاری سفراوی یا سلول های تمایز نیافته کبدی منشا می گیرد. در هر دو نوع سرطان، درمان بسیار مشکل است و در جامعه آمریکا، سرطان های کبدی را دومین دلیل مرگ های سرطانی می دانند.
یکشنبه، 11 تیر 1396 - 09:15
آیا خوابیدن در اتاق هایی که در مجاورت خیابان های پر سر و صدا قرار دارد می تواند رو سلامتی فرد در آينده تاثیر بگذارد؟
یکشنبه، 11 تیر 1396 - 08:45
یک جنین در حال تکوین در مخلوطی از ترشحات سلولی و پروتئین های منحصربفرد مربوط به رحم مادرش غوطه ور است. قبل از لقاح، pH مایع رحمی به ایجاد یک محیط هدایت کننده برای مهاجرت اسپرم کمک می کند و سپس افزوده شدن بر حجم آن به لانه گزینی جنین در دیواره رحم کمک می کند.
یکشنبه، 11 تیر 1396 - 08:15
محققین دانشگاه های MITو هاروارد دریافته اند که مجموعه ای موتاسیون های ژنتیکی که طی فرایند پیری در سلول های خونی ایجاد می شوند، یک ریسک فاکتور مهم و جدید برای بیماری های قلبی عروقی هستند.
یکشنبه، 11 تیر 1396 - 07:45
دیدگاه های موجود این است که تکوین سرطان از سلول هایی شروع می شود که دچار موتاسیون های DNA می شوند. این امر خود موجب نقص های دیگری می شود که برایند آن تکثیر نامحدود و کنترل نشده سلول هاست که موجب ایجاد تومورهای اولیه می شود که خود می توانند متاستاز دهند و تومورهای ثانویه را ایجاد کنند.
شنبه، 10 تیر 1396 - 09:15
بیماری های شدید گاها نیازمند رژیم های درمانی است که با خطرهایی مانند نارسایی اندام همراه است. اینک محققین A*STAR تکنیک غیر تهاجمی را طراحی کرده اند که می تواند میزان آسیب پذیری بیماران در برابر سمیت داروها را پیش بینی کند.
شنبه، 10 تیر 1396 - 08:45
محققین کشف کرده اند که چگونه اشکالی از بیماری های نورون های حرکتی شروع می شوند و در سطح مولکولی و سلولی پیشرفت می کنند و راه های جدیدی را برای آهسته کردن و متوقف کردن این فرایند ارائه کرده اند. در حال حاضر محققین در حال همکاری با کمپانی های دارویی برای استفاده از این اطلاعات و ایجاد داروهایی هستند که به درمان بیماری های مربوط به نورون های حرکتی کمک کنند.
شنبه، 10 تیر 1396 - 08:15
جایگزینی یک آمینواسید در آنزیم متابولیک می تواند منجر به انواع مختلفی از سرطان شود.
شنبه، 10 تیر 1396 - 07:45
محققین دانشگاه بیرمنگام توانسته در درک این که چگونه آرایش ژنتیکی ما می تواند روی فعالیت سیستم ایمنی ما و توانایی ما برای مبارزه با سرطان اثر بگذارد، قدم هایی رو به جلو بردارند.
جمعه، 09 تیر 1396 - 11:00