اهدای بودجه سه میلیون دلاری به محققین سدراس-سینای برای ایجاد ضربان سازهای زیستی
با اهدای یک بودجه سه میلیون دلاری از انستیتو ملی سلامت، محققین در انستیتو قلب سدراس-سینای به هدف شان در تولید ضربان های زیستی که به بیماران قلبی کمک می کنند، نزدیک تر شده اند. در این مطالعه، محققین طی یک ژن درمانی جدید و با حداقل تهاجم، سلول های طبیعی قلب بیمار را به سلول های ضربان سازی تبدیل کرده اند که عملکرد قلب را تنظیم می کنند و می توانند جایگزین ضربان سازهای الکتریکی شوند.
شنبه، 05 فروردین 1396 - 09:30
رویکردی جدید که از اولتراسوند(امواج مافوق صوت) برای اندازه گیری مایع درون ریه ها استفاده می کند
تیمی از مهندسین و محققین در زمینه پزشکی راهی را برای استفاده از امواج مافوق صوت برای مونیتور کردن سطح مایع درون ریه ها یافته اند که می تواند روشی بی خطر برای ردیابی میزان پیشرفت در درمان ادم ریوی(مایع موجود در ریه ها) ارائه می کند. ادم ریوی معمولا در بیماران مبتلا به نارسایی های قلبی اتفاق می افتد. این رویکرد که در رت ها مورد استفاده قرار گرفته است، برای تشخیص اسکار یا فیبروزهای ریوی نیز موثر است.
جمعه، 04 فروردین 1396 - 11:00
آغاز یک برنامه ایمنی درمانی سلولی خلاقانه در دانشگاه کارولینای شمالی
محققین در مرکز جامع سرطان لینبرگر در دانشگاه کارولینای شمالی با انجام دو مطالعه بالینی، یک ایمنی درمانی سلولی که طی آن سلول های ایمنی خود بیماران برای مبارزه با سرطان شان مهندسی شده است را تست کرده اند.
جمعه، 04 فروردین 1396 - 10:00
شناسایی یکی از عوامل دخیل در بیماری های قلبی مرتبط با دیابت
مطالعه ای جدید نشان می دهد که افزایش قند خون با کاهش سطح پروتئینی به نام IRS-1 همراه است که موجب تکثیر بیشتر سلول های عضلانی صاف و بروز آرترواسکلروزیس می شود.
جمعه، 04 فروردین 1396 - 09:11
سلول درمانی برای بی اختیاری ادراری در زنان
در چند سال گذشته، پیشرفت های زیادی در استخراج و کشت سلول های بنیادی بالغ اتولوگ صورت گرفته است.
ﺳﻪشنبه، 01 فروردین 1396 - 11:09
بلوک های ساختاری سد خونی-مغزی تهیه شده از سلول های بنیادی انسانی
سد خونی مغزی که فیلتری برای ورود مواد و در تماس قرار گرفتن آن ها با مغز پستانداران است و یکی از شگفتی های طبیعت است. این سد به طور موثری خون موجود در گردش بدن را از مایع مغزی جدا می کند و آن را در برابر باکتری ها و سایر پاتوژن ها مصون می دارد.
ﺳﻪشنبه، 01 فروردین 1396 - 10:14
5سلول های قرمز خونی حامل یک محموله، می توانند بیماری های اتوایمن را در موش کاهش دهند
با استفاده از سلول های قرمز خونی مدیفه شده برای حمل آنتی ژن های خاص بیماری، محققین در آزمایشگاه های Hidde Ploegh و هاروی لودیش توانسته اند دو بیماری اتوایمن به نام مولتیپل اسکلروزیس(MS) و دیابت نوع یک را در مراحل اولیه در مدل های موشی مهار کرده و یا کاهش دهند.
ﺳﻪشنبه، 01 فروردین 1396 - 09:47
یک سرماخوردگی معمولی می تواند به طور خارق العاده ای برای بیمارانی که متحمل پیوند شده اند خطرناک باشد
یک سرماخوردگی معمولی برای بسیاری از افراد موجب ناراحتی و ناخوشی می شود اما مطالعه ای جدید نشان داده است که عوارض این سرماخوردگی برای افراد مختلف بویژه آن هایی که متحمل پیوند مغز استخوان شده اند بیش از یک گرفتگی بینی باشد و این افراد عوارض خطرناک تری را تجربه کنند.
دوشنبه، 30 اسفند 1395 - 15:00
استفاده از ویروس خرگوش برای درمان مولتیپل میلوما
درمان مولتیپل میلوما(MM) با ویروس میکسوما(MYXV)، اغلب سلول های بدخیم را در مطالعات پیش درمانگاهی حذف می کنند. هم چنین مطالعه ای که روی این ویروس صورت گرفته است نشان می دهد که استفاده از ویروس میکسوما پاسخ ایمنی قویی را نشان می دهد که موجب ریشه کن شدن بیماری در برخی جانوران می شود.
دوشنبه، 30 اسفند 1395 - 14:40
طب سوزنی الکتریکی سلول های بنیادی را برای تسکین درد آزاد می کند و ترمیم بافت را افزایش می دهد
مطالعه ای بوسیله دانشکده پزشکی دانشگاه ایندیانا نشان می دهد که چگونه طب سوزنی الکتریکی مکانیسم عصبی را شروع می کند که می تواند ترمیم بافتی را پیش ببرد و درد ناشی از آسیب را تسکین دهد.
دوشنبه، 30 اسفند 1395 - 13:30
سلول های بنیادی شدیدا به زمان بندی های تکوینی پایبند هستند
این معما که چه چیزی طیفی از ساعت های تکوینی را در پستانداران(بارداری 22 ماهه در فیل یا 12 روزه در اپوسوم) کنترل می کند، ممکن است تا حد زیادی به این امر مربوط باشد که سلول های بنیادی پرتوان به شدت از زمان بندی های تعیین شده برای شان در هر گونه منحصربفرد تبعیت می کنند.
یکشنبه، 29 اسفند 1395 - 14:00
یک آنتی بادی منوکلونال در درمان لوکمیای لنفوبلاستیک حاد موثرتر از شیمی درمانی عمل می کند
فاز سه مطالعات بالینی مربوط به یک مطالعه که در 101 مرکز در 21 کشور دنیا صورت گرفت نشان داد که آنتی بادی منوکلونال blinatumomab در مقایسه با شیمی درمانی های استاندارد در درمان لوکمیای لنفوبلاستیک حاد(ALL) موثرتر است.
یکشنبه، 29 اسفند 1395 - 12:11
یک داروی ضد ویروسی عفونت سیتومگالوویروسی را ریشه کن می کند و بقای بیماران را بهبود می بخشد
در تلاش برای بهبود وضعیت و ایمنی شرایط پیوند سلول های بنیادی، محققین در مرکز سرطان دانا-فاربر عامل جدیدی را کشف کرده اند که می تواند بیماران را بعد از پیوند، در برابر عفونت های ویروسی که با آن مواجه خواهند بود محافظت می کند.
یکشنبه، 29 اسفند 1395 - 11:06
رشد استخوان جدید برای ترمیم موثرتر آسیب های استخوانی
استخوان های شکسته معمولا و بویژه بعد از تروماهایی مانند تصادفات اتومبیل به طور کامل ترمیم نمی شوند. مشکل زمانی حادتر می شود که شکستگی از چندین ناحیه باشد و در این حالت است که جریان خون کاهش می یابد و عفونت افزایش می یابد. در این حالت بیماران در دراز مدت مقداری از توده استخوانی شان را از دست می دهند و در نهایت فلج می شوند.
شنبه، 28 اسفند 1395 - 09:00
ویتامینC موثر در مقابله با سلول های بنیادی سرطانی
مطالعه ای در دانشگاه سالفورد بریتانیا نشان می دهد که ویتامین C در متوقف کردن رشد سلول های سرطانی و در مقایسه با دارویی مانند 2-DG بیش از ده برابر موثرتر است.
شنبه، 28 اسفند 1395 - 08:15
صفحه 485 از 1046ابتدا   قبلی   480  481  482  483  484  [485]  486  487  488  489  بعدی   انتها   
کلیدواژه
کلیدواژه