محققین راهی را برای ممانعت از یکی از عفونت های شایع، پر هزینه و صعب العلاج که طی بستری شدن بیمارانی که متحمل پیوند مغز استخوان می شوند رخ می دهد، پیدا کرده اند.
درمان موش ها با ترکیبی که بیان یک پروتئین غیر فعال را افزایش ی دهد به آن ها کمک می کند که زخم ها را با ایجاد کمترین بافت اسکار درمان کنند. محققین امیدوارند که یافته های آن ها بتواند روزی برای کمک به جوان نگه داشتن عضلات طی پیری و درمان بیماران مبتلا به بیماری هایی مانند دیستروفی عضلانی کمک کند.
محققین در دانشگاه سان فرانسیسکو راهی را برای به تعلیق در آوردن جنین های اولیه موش ها و نگه داشتن آن ها به مدت یک ماه در همین وضعیت در آزمایشگاه یافته اند. این دستاورد می تواند در روش های کمک باروری، طب بازساختی، سرطان و ... کاربرد داشته باشد.
تیمی از محققین کمبریج به سرپرستی پروفسور بابراهام ارتباط مخفی بین ژنوم ما و بیماری های معمول را کشف کرده است.
پانکراس یکی از حیاتی ترین اندام های بدن است و برخلاف کوچک بودنش، عملکردهای کاربردی در هضم و متابولیسم غذا دارد و اختلال در عملکرد آن می تواند منجر به بیماری های پر خطری مانند دیابت شود. سرطان پانکراسی اگر چه بسیار نادر است اما در صورت وقوع، به نوعی لاعلاج محسوب می شود و گزینه درمانی موثری برای آن وجود ندارد.
وجود یک استراتژی ساده و کارآمد برای درمان دیابت نوع یک می تواند امیدوار کننده باشد: جایگزین کردن سلول های بتای تخریب شده بدن با سلول های ترشح کننده انسولینی که جدیدا ساخته شده اند می تواند راهگشای درمانی برای بیماران باشد.
چهارشنبه، 01 دی 1395 - 10:36
چند سال پیش پسر 17 ساله ای در مسکو به دلیل ابتلا به یک بیماری ژنتیکی نادر متحمل سلول درمانی با استفاده از سلول های بنیادی جنینی شد اما چهار سال بعد تومورهای خوش خیمی در مغز و نخاع وی پدیدار گشت.
ﺳﻪشنبه، 30 آذر 1395 - 11:00
کمپانی های Bioheart و NorthStar به تازگی اعلام کرده اند که همکاری ها و مطالعاتی را در جهت پیشبرد طب بازساختی آغاز کرده اند.
ﺳﻪشنبه، 30 آذر 1395 - 10:00
تیمی از محققین سلول های بنیادی در هاروارد توانسته اند با موفقیت سلول های پوست موش بالغ را به طور مستقیم به نورون های حرکتی که طی بیماری ALS و آتروفی عضلات نخاعی آسیب می بیند، بازبرنامه ریزی کنند. این سلول های جدید که محققین آن ها را نورون های حرکتی القایی(iMNs) نامیده اند می توانند برای مطالعه بیماری های ناتوان کننده و یافتن راهکارهای درمانی برای آن ها استفاده شوند.
ﺳﻪشنبه، 30 آذر 1395 - 09:24
محققین توانسته اند پیشرفت چشمگیری در مطالعاتی داشته باشند که روی حملات قلبی کار می کنند، آن ها تکه های پلیمری را تولید کرده اند که انتقال پالس های الکتریکی در خلال بافت قلبی آسیب دیده را بهبود می بخشد.
ﺳﻪشنبه، 30 آذر 1395 - 09:00
زنانی که خیلی زود بعد از سقط جنین باردار می شوند، احتمال موفقیت بارداری شان بیش از آن هایی است که برای باردار شدن دوباره منتظر می مانند.
یکشنبه، 28 آذر 1395 - 11:00
محققین دانشگاه کمبریج نوعی قابل کنترل تر و موثرتر از پلت فرم ویرایش ژنومی CRISPR به نام sOPTiKO را طراحی کرده اند و نشان داده اند که این پلت فرم چگونه در هر سلول بدن کار می کند و می تواند هر مرحله تکوینی را مشخص سازد. این روش می تواند در زمینه های زیست شناسی تکوین، طب بازساختی و سرطان به محققین کمک کند.
یکشنبه، 28 آذر 1395 - 10:00
فوق تخصص زنان، زایمان و نازایی در چهارمحال و بختیاری گفت: سلولهای بنیادی، توانایی تبدیل به تمام سلولهای بدن را دارند. این سلولها توانایی خود نوسازی و تمایز به انواع سلولها از جمله سلولهای خونی، قلبی، عصبی و غضروفی را دارند.
یکشنبه، 28 آذر 1395 - 09:40
زنان و مردان به چهره ها نگاه کرده و اطلاعات بصری را به طرق مختلفی دریافت می کنند که نشان دهنده تفاوت های جنسی در درک سیگنال های بصری است.
پنجشنبه، 25 آذر 1395 - 11:00
بعد از خون بند ناف، اینک کمپانی بین المللی LifeCell درصدد ذخیره سازی و حفظ بافت بند ناف است که به طور معمول و روتین در زمان زایمان همراه با جفت دور انداخته می شود.
پنجشنبه، 25 آذر 1395 - 09:00