جفت نقشی محوری و تاثیر گذار روی پیامدهای بارداری دارد
محققین برای اولین بار نشان داده اند که چگونه جفت مبارزه بین مادر و جنین بر سر مواد غذایی را داوری می کنند. این مطالعه نشان داده است که جفت میزان مواد غذایی منتقل شونده به جنین برای رشد را با توانایی فیزیکی مادر برای تهیه آن تنظیم می کند.
یکشنبه، 04 مهر 1395 - 11:00
راهی برای مبارزه با سلول های بنیادی سرطانی در سرطان مثانه
سلول های سرطانی در گردش، عناصری از سیستم ایمنی بدن را برای آماده سازی محیط بدن برای ایجاد تومورهای جدید فرا می خواند. در مطالعه ای جدید، پژوهشگران دانشگاه کلرادو استراتژی امیدوار کننده ای را برای برای بلوک کردن این ارتباط خطرناک بین سیستم ایمنی و سلول های سرطانی پیدا کرده اند که می تواند منجر به ناتوان کردن سلول های سرطانی در فرایند متاستاز شود.
یکشنبه، 04 مهر 1395 - 10:00
پولی کردن اهدای مغز استخوان؟ کمپانی ها می گویند بله و دولت می گوید خیر
بسیاری از کمپانی های فعال در زمینه سلول های بنیادی خواستار تغییر در قوانینی هستند که دولت فدرال آن ها را تصویب کرده است. آن ها این قوانین را دست و پا گیر می دانند.
یکشنبه، 04 مهر 1395 - 09:30
تومورهای سفت و محروم از اکسیژن موجب پراکنش بیشتر سرطان می شوند
زمانی که Hippocrates برای اولین بار حدود 400 سال قبل از میلاد قصد توصیف سرطان را داشت از واژه karkinos استفاده کرد که یک کلمه یونانی به معنی خرچنگ است و بعدها محققین دیگر نیز در توصیف این واژه عنوان کردند که تومورها نیز مانند سخت پوستان دارای پوششی سخت هستند که به مقاومت آن ها در برابر شرایط و داروها کمک می کند.
یکشنبه، 04 مهر 1395 - 09:00
ترکیبی ساده که می تواند درمانی جدید برای لوکمیای میلوئید طی چهار دهه گذشته باشد
محققین در بیمارستان عمومی ماساچوست و انستیتو سلول های بنیادی هاروارد ترکیب دارویی را شناسایی کرده اند که پیشرفت لوکمیای میلوئید حاد را در موش متوقف می کند.
یکشنبه، 04 مهر 1395 - 08:30
چگونه می توان دیابت را با استفاده از سلول های بنیادی درمان کرد؟
محققین انستیتو پزشکی هاوارد هیوز توانسته اند با استفاده از سلول های پوستی مشتق از بیماران مبتلا به دیابت نوع یک سلول هایی را تولید کنند که قادر به تولید و ترشح انسولین در پاسخ به تغییر سطح قند خون است. هر چند این امر به اندازه سلول های طبیعی موثر نیست اما در نوع خود پیشرفت بزرگی محسوب می شود.
یکشنبه، 04 مهر 1395 - 08:00
بررسی مهندسی بافت در ترمیم پوست، استخوان و غضروف/ برگزاری کنگره پزشکی بازساختی
رئیس دانشکده فناوری‎های نوین پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران عنوان کرد
رئیس دانشکده فناوری‎های نوین پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران از بررسی مهندسی بافت در ترمیم پوست، استخوان و غضروف طی برگزاری کنگره پزشکی بازساختی خبر داد.
شنبه، 03 مهر 1395 - 16:37
یافته های جدید و افزایش مطالعات در زمینه ترمیم قلب
محققین به دنبال یافتن راه های جدید برای بازسازی قلب آسیب دیده، مکانیسم های مولکولی را شناسایی کرده اند که ممکن است روزی برای رسیدن به این هدف کمک کننده باشد.
شنبه، 03 مهر 1395 - 09:00
پیوند سلول های بنیادی به میمون ها بدون استفاده از داروهای رد پیوند
محققین گزارش کرده اند که توانسته اند با موفقیت سلول های بنیادی بازبرنامه ریزی شده یک میمون را به چشم سایر میمون ها پیوند بزنند و در این میان نیازی به داروهای رد پیوند نیز نبوده است. این روش برای اولین بار مورد استفاده قرار گرفته است و هدف بلند مدت آن جایگزینی بافت ها یا اندام های آسیب دیده با بافت های سالم رشد یافته از سلول های بنیادی است.
شنبه، 03 مهر 1395 - 08:30
مطالعه ژنتیک میکروسفالی در موش ممکن است دیدگاه هایی را در مورد میکروسفالی ناشی از زیکا ارائه دهد
میکروسفالی یک اختلال نادر است که تکوین مغز در رحم را تحت تاثیر قرار می دهد و منجر به ناهنجاری و ایجاد سری کوچک در نوزاد می شود. ویروس زیکا یکی از عوامل محیطی این عارضه ناخوشایند است اما نواقص ژنتکی نیز می توانند دلیل میکروسفالی باشند.
شنبه، 03 مهر 1395 - 08:00
شناسایی کلیدی برای بازسازی عصبی
محققین دانشگاه ویسکونزین مادیسون سوئیچی را شناسایی کرده اند سلول های کمک کننده در سیستم عصبی محیطی را به حالت ترمیمی تغییر حالت می دهد تا بتوانند آکسون های آسیب دیده را احیا کنند.
شنبه، 03 مهر 1395 - 07:30
سلول های بنیادی بالغ برای بازسازی آرواره
سلول های بنیادی بالغ می توانند در یک تکنیک خلاقانه برای تولید استخوان در بیماران فاقد استخوان آرواره استفاده شوند.
چهارشنبه، 31 شهریور 1395 - 11:00
استفاده از سلول های بنیادی بیماران نیازمند جراحی چهره برای رشد استخوان جدید
جراحان صورت بریتانیایی قصد دارند با استفاده از سلول های بنیادی خود بیماران، استخوان های جمجمه، آرواره و چانه جدیدی را برای آن ها تولید کنند.
چهارشنبه، 31 شهریور 1395 - 10:15
شناسایی سلول های تکثیر شونده در اندوتلیوم قرنیه طبیعی و بیمار
محققین انستیتو چشم و گوش ماساچوست برای اولین بار سلول های سریعا تکثیر شونده ای به نام سلول های پیش ساز مشتق از ستیغ عصبی را در اندوتلیوم قرنیه مشتق از قرنیه های طبیعی و بیمار کشف کرده اند. افراد بیمار مبتلا به مشکلی به نام دیستروفی اندوتلیالی قرنیه فاچ(FECD) بودند که طی آن سلول های مسئول شفاف نگه داشتن قرنیه به صورت زودرس می میرند و منجر به نابینایی می شوند.
چهارشنبه، 31 شهریور 1395 - 09:00
شناسایی نوعی از سلول های بنیادی سرطانی بوسیله محققین هنگ کنگی
محققین هنگ کنگی مدعی شده اند که سلول های بنیادی مسئول پراکنش سرطان کلورکتال به سایر اندام ها را شناسایی کرده اند و براین باورند که به زودی درمانی انقلابی برای این سرطان خواهند یافت.
چهارشنبه، 31 شهریور 1395 - 08:30
صفحه 546 از 1060ابتدا   قبلی   541  542  543  544  545  [546]  547  548  549  550  بعدی   انتها   
کلیدواژه
کلیدواژه
دسته‌بندی اخبار
دسته‌بندی اخبار
Skip Navigation Links.