محققین در هاروارد و دانشگاه Case Western Reserve بودجه ای معادل دو میلیون دلار را برای یک پروژه پنج ساله دریافت کرده اند که هدف آن ساخت یک ریز کارخانه برای فراهم کردن فرمول تولید غضروف های مفصلی است.
ﺳﻪشنبه، 07 مهر 1394 - 00:10
محققین دانشگاه منچسترتوضیحات جدیدی را ارائه داده اند که چرا زنانی با سرطان سینه گیرنده استروژن مثبت(ER+) به هورمون درمانی مقاومت نشان می دهند و در این میان روشی جدیدی نیز برای فائق آمدن براین مشکل ارائه داده اند.
دوشنبه، 06 مهر 1394 - 20:36
مدیر موسسه فیزیولوژی اعصاب دانشگاه کلن آلمان
مدیر موسسه فیزیولوژی اعصاب دانشگاه کلن آلمان گفت: با توجه به افزایش نرخ بیماری های قلبی در سراسر جهان، در حال حاضر بر روی درمان این نوع بیماری ها با کمک سلول های بنیادی مشغول تحقیق هستیم.
دوشنبه، 06 مهر 1394 - 11:33
سال هاست که بسیاری از بیماران به دنبال اهداکننده سلول های بنیادی خونی می گردند که از نظر ژنتیکی با آن ها مطابق باشند. در این میان بسیاری از آن ها به دلیل ابتلا به تالاسمی بتا نیازمند این هستند که دو بار در ماه خون دریافت کنند. با همه این مشقت ها پزشکان به آن ها توصیه می کنند که منتظر یک اهداکننده مناسب و مطابق باشند. زیرا در این صورت است که آن ها معالجه می شوند و دیگر نیازی به دریافت خون ندارند.
یکشنبه، 05 مهر 1394 - 12:00
تیمی از متخصصین قلب و عروق در دانشگاه Utah توانسته اند برای اولین بار در دنیا با روشی جدید بیمار 72 ساله ای را که دچار حمله قلبی شده بود با موفقیت درمان کنند. آن ها در این روش ماتریکس قلبی را به طور مستقیم به قلب آسیب دیده تزریق کردند. این اولین مطالعه بالینی است که مورد تایید FDA برای ماتریکس تراپی قلبی قرار گرفته است.
یکشنبه، 05 مهر 1394 - 10:30
محققین در مرکز سرطان Dana-Farber دریافته اند که تغییرات در یک بخش کوچک از DNA ممکن است نقص ژنتیکی پشت پرده بیماری کم خونی داسی شکل(SCD) را مهار کند. این یافته راه را برای ایجاد روش های ویرایش ژنی به منظور درمان کم خونی داسی شکل و سایر اختلالات هموگلوبینی مانند تالاسمی هموار می کند.
یکشنبه، 05 مهر 1394 - 10:00
محققین در جان هاپکینز یک ژل غنی از پروتئین چسبنده را ایجاد کرده اند که به نظر می رسد به سلول های بنیادی کمک می کند که در قلب رت ها بمانند و بعد از پیوند متابولیسم شان را احیا کنند و در نتیجه عملکرد قلبی را بعد از یک حمله قلبی شبیه سازی شده بهبود ببخشند.
یکشنبه، 05 مهر 1394 - 09:31
در 27 سال گذشته، پیوند خون بند ناف گزینه درمانی نجات بخشی برای بسیاری از بیمارانی بوده است که سرطان های خونی مانند لوکمیا و لنفوما و ... رنج می برند. خون بند ناف به جایگزینی سلول های خونی سرطانی کمک می کند و موجب احیای مغز استخوان و سیستم ایمنی می شود. با این حال محققین همواره به دنبال راهی برای بهبود این پیوندها هستند.
یکشنبه، 05 مهر 1394 - 09:00
قشر مغز انسان حاوی بیلیون ها نورون است که با یکدیگر سیم پیچی شده(سیناپس) و ایجاد مدارهای عصبی می کنند که تمام فعالیت های فیزیکی و روانی فرد را تنظیم می کند. در بحث تکامل انسانی، قشر مغزی هزاران چین خوردگی پیدا کرده است که چگونگی اتفاق افتادن این چین ها همواره به صورت یک معما برای محققین باقی مانده است.
یکشنبه، 05 مهر 1394 - 08:27
نقص پروتئین retGC1 در انسان موجب بیماریLeber congenital amaurosis-1 یا LCA1 می شود که موجب اختلالات بینایی شدید در نوزادی می شود.
یکشنبه، 05 مهر 1394 - 08:00
انستیتو سلامت LifeNet برای طب بازساختی، محققین و جراحان سراسر دنیا را برای دستیابی به آینده طب پیوند در سمپوزیوم علمی خود که در 25 و 26 سپتامبر برگزار شد دور هم جمع کرده است.
یکشنبه، 05 مهر 1394 - 07:30
یک تکنیک نامعتبر ارائه شده که مدت ها برای اثبات با مرگ دست و پنجه نرم می کرد، بالاخره مورد نقض قرار گرفت. برای این کار هفت آزمایشگاه بین المللی معتبر از جمله در هاروارد مجموعه از مقالات و مطالعات را به چاپ رساندند تا حرف آخر را در مورد "کسب پرتوانی به موجب یک محرک(STAP)" بزنند.
شنبه، 04 مهر 1394 - 22:34
مطالعه ای در دانشگاه Lund نشان می دهد که مردانی که در معرض ماده ای به نام DEHP یا به عبارت دیگر فتالات قرار دارند، قابلیت تحرک اسپرم پایین تری دارند و ممکن است برای بچه دار شدن با مشکلاتی مواجه شوند.
شنبه، 04 مهر 1394 - 09:30
تیمی از محققین در انستیتو تحقیقات کودکان UT Southwestern برای اولین بار از یک تکنیک شفاف سازی بافت برای مجتمع کردن جمعیت های سلولی نادر استفاده کرده اند و به دنبال این هستند که با استفاده از این روش به جعبه سیاه(جزئیات) سلول های بنیادی تشکیل دهنده خون دست یابند. این مطالعه اطلاعات خوبی را در مورد ریز محیط سلول های بنیادی ساکن در مغز استخوان ارائه می دهد.
شنبه، 04 مهر 1394 - 09:00
تنها دو ثانیه طول می کشد که یک سلول سرطانی از تومور جدا شده وارد جریان خون شده و سریعا به هر جایی از بدن مهاجرت کند. این سلول های استعمارگر ممکن است سریعا در آن نقطه بدن تومور تشکیل دهند و یا این که تا چندین دهه بعد از برداشتن تومور در ان محل به صورت خفته باقی بمانند.
شنبه، 04 مهر 1394 - 08:30