محققین در دانشگاه بُن کشف کرده اند که چگونه سلول ها در بدن می توانند مواد ژنتیکی رتروویروس ها را شناسایی کنند. عامل بیماری زای بیماری نقص ایمنی ایدز(ویروس HI-1) جزء این گروه است. به نظر می رسد به طور همزمان ویروسHI، مکانیسم های دفاعی مهم را مهار می کند.
ﺳﻪشنبه، 17 شهریور 1394 - 18:37
عضو هیات علمی گروه جنین شناسی پژوهشکده علوم تولید مثل پژوهشگاه رویان با بیان اینکه این گروه در تلاش برای ساخت تخمدان مصنوعی است، ابراز امیدواری کرد که تا پایان سال جاری تخمدان مصنوعی در مدل حیوانی ساخته شود.
دوشنبه، 16 شهریور 1394 - 13:53
کمپانی Regen BioPharma روز گذشته اعلام کرد که توانسته است با موفقیت تکنولوژی خاموش سازی ژن اش را در کشتن سلول های بنیادی سرطانی به کار گیرد. این تکنولوژی شامل استفاده از RNA مداخله گر برای بلوک کردن بیان ژن BORIS طی فرایندی به نام خاموش سازی ژنی است. این ژن را تحت عنوان ژن نگهدارنده سرطان می شناسند.
یکشنبه، 15 شهریور 1394 - 23:40
محققین در انستیتو سرطان Dana-farber می گویند که در مطالعات بالینی اولیه، آنتی بادی درمانی توانسته است یک سوم بیماران مبتلا به مولتیپل میلوما را تا حدی بهبود بخشد. داروی daratumumab حتی در بالاترین دوز نیز در مورد بیماران مشکلی ایجاد نکرده است.
یکشنبه، 15 شهریور 1394 - 23:38
مهندسین در دانشگاه تورنتو توانسته¬اند بافت قلبی را به آسانی بستن بند کفش تان مونتاژ کنند. آن ها یک داربست زیست سازگار را ایجاد کرده اند که اجازه می دهد که صفحاتی از سلول های قلبی ضرباندار به صورت محکم شبیه یک نوارچسب به هم بچسبند.
یکشنبه، 15 شهریور 1394 - 23:37
بافت های آسیب دیده مانند پانکراس، قلب و بافت عصبی ترمیم می شوند تا بیماری های قلبی عروقی، دیابت و بیماری های نورودژنراتیو را درمان کنند. این امر یکی از سناریوهای پیچیده ای است که زمینه طب ترمیمی را فراهم کرده و امیدها را برای درمان لیستی طولانی از بیماری ها زنده نگاه داشته است. نکته اصلی این درمان ها استفاده از سلول های بنیادی است.
یکشنبه، 15 شهریور 1394 - 23:34
دکتر هیرومیتسو ناکاوچی و همکاران در دانشگاه استنفورد مقاله ای را در مورد چگونگی استفاده از تکنولوژی سلول های بنیادی برای تقویت سلول های ایمنی بدن فرد و برای مبارزه با عفونت های ویروسی مزمن مانند HIV منتشر کرده اند.
یکشنبه، 15 شهریور 1394 - 23:30
محققین کشف کرده اند که یک موتاسیون شایع در نوعی از لوکمیا موجب تهاجمی شدن این سرطان می شود و داروهایی را کشف کرده اند که به دقت داروهای موجود هستند و موجب افزایش بقای افراد می شوند.
یکشنبه، 15 شهریور 1394 - 23:28
مطالعه ای جدید نشان می دهد که با وجود افزایش روزافزون استفاده از پیوندهای مغز استخوان، اما هنوز در برخی از مناطق دنیا کمبود ها و کم کاری های زیادی در استفاده از این روش درمانی وجود دارد. وجود میزان بالا از این نیاز برآورده نشده و کمبود منابع و کمبود افراد اهداکننده، زندگی بسیاری از افراد را در خطر قرار می دهد.
یکشنبه، 15 شهریور 1394 - 23:25
انستیتو Sydney’s Centenary یک رویکرد درمانی جدید را ایجاد کرده است که می تواند به بهبود نتایج مربوط به بیمارانی که متحمل درمان های سرطان خون می شوند کمک کند.
یکشنبه، 15 شهریور 1394 - 23:24
در حال حاضر پیوند کبد تنها راه درمانی مطمئن برای بیمارانی با نارسایی کبدی شدید است. با این حال، این درمان نیز به دلیل کمبود اهداکننده و یکپارچگی شرطی و تناسب اندام اهداکننده(سازش پذیری) با محدودیت هایی مواجه است.
یکشنبه، 15 شهریور 1394 - 23:22
بیماران آلزایمری دارای رسوبات چربی در مغزشان هستند. از اولین بار که این بیماری در حدود 109 سال پیش شناسایی شد، اینک برای اولین بار محققین در دانشگاه مرکز تحقیقات بیماستان مونترال تجمعات قطرات چربی را در مغز بیمارانی که به دلیل آلزایمر می میرند کشف کرده اند.
یکشنبه، 15 شهریور 1394 - 18:07
بیماران آلزایمری دارای رسوبات چربی در مغزشان هستند. از اولین بار که این بیماری در حدود 109 سال پیش شناسایی شد، اینک برای اولین بار محققین در دانشگاه مرکز تحقیقات بیماستان مونترال تجمعات قطرات چربی را در مغز بیمارانی که به دلیل آلزایمر می میرند کشف کرده اند.
یکشنبه، 15 شهریور 1394 - 18:07
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور از آمادگی این معاونت برای همکاریهای بینالمللی علمی خبر داد و گفت: در سال گذشته برای اعطای برندهای پژوهشی و حرکت در مرزهای دانش مبلغ 200 میلیارد تومان اختصاص داده شده است که این میزان تا پایان امسال 50 درصد افزایش مییابد.
یکشنبه، 15 شهریور 1394 - 13:26
در بخش اول در مورد میکروکایمریسم جنینی گفتیم که از طریق مهاجرت سلولی از طریق جفت به بافت های مادری ایجاد می شود و می تواند یک رابطه دو طرفه را بین مادر و جنین ایجاد کند، در ادامه نیز به موشکافی بیشتر این فرایند می پردازیم.
یکشنبه، 15 شهریور 1394 - 12:36