ذخیره خون بندناف پشتوانه سلامت خانواده است
پزشک عمومی
یک پزشک عمومی استان خراسان رضوی اظهار داشت: ذخیره خون بندناف نوعی بیمه سلامتی برای خانواده است. ما غالبا اشیا و اموال خود از قبیل خانه، ماشین و ... را در برابر حوادث مختلف بیمه می‌کنیم. حال این سوال پیش می‌آید که چه گنجینه‌ای با ارزش‌تر و پر بهاتر از سلامت خانواده وجود دارد؟
شنبه، 20 تیر 1394 - 09:24
"شیردوشی" بند ناف جریان خون را در نوزادان نارس بهبود می بخشد
یک تکنیک برای افزایش جریان خون از بند ناف به سیستم گردش خون نوزاد، فشار خون و سطح گلبول های قرمز خون نوزادان نارسی که به وسیله سزارین به دنیا آمده اند را بهبود می بخشد.
جمعه، 19 تیر 1394 - 10:00
کشف ساختار سلولی که سرنوشت سلول های بنیادی را توضیح می دهد
محققین در مرکز پزشکی UT Southwestern مکانیسم قبلا ناشناخته ای را شناسایی کرده اند که کمک می کند توضیح دهیم چرا سلول های بنیادی متحمل خودنوزایی می شوند اما سلول های حاصل از آن ها این توانایی را ندارند.
جمعه، 19 تیر 1394 - 09:00
رژیم غذایی پرچربی ممکن است بیماری های میتوکندریایی را افزایش دهد
موش هایی که ورژن ژنتیکی بیماری های میتوکندریایی را داشته باشند، زمانی که تنها 9 ماهه هستند، به نظر بسیار پیرتر می رسند: آن هایی موهای خاکستری نازک دارند، به استئوپورز مبتلا هستند، کم شنوایی و ناباروری دارند، دچار مشکلات قلبی هستند و وزن خود را از دست می دهند. برخلاف وجود این بیماری از بدو تولد، این موش ها دارای یک اسلحه پنهان در جوانی شان هستند که نشانه های پیری را در آن ها مدت ها مخفی می کند.
جمعه، 19 تیر 1394 - 08:00
سرطان کولون: یگ گام به عقب برای حرکت رو به جلو!
مطالعات اخیر در انستیتو وایزمن تصویر پیچیده ای از پیشرفت سرطان ارائه داده است که به موجب آن ژن های خاصی که منجر به رشد تومور در مراحل اولیه می شوند، در مراحل پایانی سرکوب می شوند و به نوعی آن را یک گام به عقب می برند تا برای حرکت رو به جلو دورخیز کنند.
پنجشنبه، 18 تیر 1394 - 09:45
روزه ترمیم سلول های بنیادی را شروع می کند و به مبارزه با سرطان  کمک می کند
مطالعات پزشکی و تحقیق برای روش های جدید در درمان بیماری های مزمن پیشنهاد می کند که روزه داری به مبارزه با سرطان و افزایش تاثیر درمان ها کمک می کند.
پنجشنبه، 18 تیر 1394 - 09:15
بیماری پارکینسون ممکن است در لوله گوارش شروع شود!
بیمار پارکینسون یک بیماری تحلیل برنده عصبی مزمن است که روی افراد زیادی تاثیر گذاشته است. با این حال، محققین هنوز نمی دانند که چرا برخی افراد به این بیماری مبتلا می شوند. اینک محققین در در دانشگاه Aarhus گام مهمی را به سمت درک بهتر این بیماری برداشته اند.
پنجشنبه، 18 تیر 1394 - 08:45
پرینت سه بعدی برای مهندسی بافت دهانی و دندانی
محققین آمریکایی مطالعه ای را منتشر کرده اند که حاکی از اولین کاربردهای داربست سه بعدی پرینت شده برای مهندسی بافت پریودنتال در بیماران انسانی است.
پنجشنبه، 18 تیر 1394 - 08:15
سلول های بنیادی مشتق از خون بند ناف و مغز استخوان جان افراد را نجات می بخشند
نظام سلامت کشور آمریکا هفته گذشته قوانینی را برای حمایت از تیمارها و درمان های حاصل از رده سلول های بنیادی بالغین تصویب کرده است. محققین امیدوارند که این قوانین موجب حفظ جان انسان های بیشتری شود.
پنجشنبه، 18 تیر 1394 - 07:45
شیر مادری می تواند منجر به سیستم گوارشی سالم تر برای هر فردی شود
محققین در مطالعه جدید به بررسی راه هایی پرداخته اند که شیر مادر روی تکوین جنینی و نوزادی اثر می گذارد.
چهارشنبه، 17 تیر 1394 - 11:30
نانوذره های هدفمند می توانند بر مقاومت دارویی تریپانزوم غلبه کند
بیماری خواب یا تریپانوزومیازیس آفریقایی به وسیله انگل تریپانوزوم منتقل شده به وسیله مگس تسه تسه اتفاق می افتد و جان میلیون ها نفر را در آفریقا تهدید می کند. این بیماری در صورت درمان نشدن می تواند کشنده باشد و متاسفانه گزینه های درمانی نیز محدود است. داروهای موجود نیز دارای عوارض جانبی هستند و انگل ها هم به آن ها مقاومت نشان می دهند.
چهارشنبه، 17 تیر 1394 - 10:30
آزمایش های انسانی خون ساخته شده ظرف دو سال
اولین مطالعات انسانی خون تولید شده در آزمایشگاه برای کمک به ساخت خون های مطلوب و مطابق برای بیماران مبتلا به مشکلات خونی پیچیده، به وسیله NHS اعلام شده است.
چهارشنبه، 17 تیر 1394 - 09:30
احیای عملکرد طبیعی در سلول های عضلات قلبی رت های دیابتی
با مطالعه سلول های عضلات قلبی در رت های دیابتی، محققین در دانشگاه جان هاپکینز قند بالای خون را یکی از عوامل و معضلات کلی سلامت جهانی می دانند و از یک آنزیم globbing قندی برای احیای عملکرد سلول های آسیب دیده گلوکزی در عضلات قلبی جانوران استفاده کرده اند.
ﺳﻪشنبه، 16 تیر 1394 - 11:30
در جست و جوی راهی بهتر برای غربالگری مواد شیمیایی سرطان زا
طیف وسیعی از هزاران ماده شیمیایی که ما در خانه و محل کار با آن در ارتباط هستیم، برای سرطان زا بودن مورد تست واقع نشده اند. این امر به این دلیل بوده است که گزینه های کنونی در دسترس نبوده است.
ﺳﻪشنبه، 16 تیر 1394 - 11:00
موفقیت محققان کشور در شناسایی تک سلول سرطانی در اولین مراحل بیماری
محققان دانشگاه تهران مکانیزم جدیدی را به عنوان یک سیستم تشخیصی در حوزه‌ شناسایی سلول‌های سرطانی معرفی کرده‌اند که قادر است بدون استفاده از نشانگرهای شیمیایی، سرطانی بودن یک تک سلول را با استفاده از کاوشگرهای متشکل از نانولوله‌های سیلیکونی، در مراحل آغازین بیماری شناسایی کند.
ﺳﻪشنبه، 16 تیر 1394 - 10:45
صفحه 697 از 1059ابتدا   قبلی   692  693  694  695  696  [697]  698  699  700  701  بعدی   انتها   
کلیدواژه
کلیدواژه
دسته‌بندی اخبار
دسته‌بندی اخبار
Skip Navigation Links.