یک موجود زنده به لطف یک سیستم نگهدارنده خوب است که سالم باقی می ماند: عملکرد طبیعی اندام ها و شرایط محیطی موجب آسیب های بافتی می شود که باید پیوسته ترمیم شوند. این فرایند به خوبی شناخته نشده است اما به نظر می رسد سلول های بنیادی موجود در اندام ها نقش کلیدی در این میان دارند. و اگر این سیستم ترمیمی مختل شود موجود سریعا به سمت پیر شدن می رود. محققین اسپانیایی موفق به شناسایی ژنی شده اند که یک مکانیسم نگهدارنده را برای بافت ها ایجاد می کند.
چهارشنبه، 01 مرداد 1393 - 08:00
محققان ساختار یکی از مهم ترین و پیچیده ترین پروتئین های موجود در سلول را که درتقسیم سلولی و سرطان نقش دارد تعیین کرده اند. تقسیم سلولی فرایند اساسی در زندگی و نیز پیشرفت سرطان است.
ﺳﻪشنبه، 31 تیر 1393 - 12:00
سلول های بنیادی بعد از این که سیستم عصبی مرکزی دچار آسیب شد، می توانند جایگزین سلول های از دست رفته شوند و در نتیجه آسیب بافت عصبی را کاهش داده و موجب بهبود عملکرد عصبی می شوند.
ﺳﻪشنبه، 31 تیر 1393 - 10:00
مزایای مثبت و بلند مدت پیوند سلول های عضلانی صاف آلوژنیک برای ترمیم بافت قلبی بعد از انفارکته میوکاردی را می توان با اضافه نمودن اینترلوکین-10 به سلول های پیوند شده افزایش داد. این مطالعه با استفاده از رت ها نشان داد که سلول های عضلانی صاف مدیفه شده با اینترلوکین-10 می تواندبقای سلولی را افزایش دهد و عملکرد قلبی را بهبود ببخشد. علاوه براین احتمال رد پیوند سلول های عضلانی صاف آلوژنیک را نیز کاهش می دهد.
ﺳﻪشنبه، 31 تیر 1393 - 09:45
محققین سلول های بنیادی تکنیکی به نام دام موشی(mouse TRAP) را برای به دام انداختن نشانه های اولیه نارسایی کلیه راه اندازی کرده اند. این لاین موشی تراریخته از تکنیکی به نام TRAP برای استخراج اطلاعات ژنتیکی و سلولی از طیف وسیعی از بافت های جامد استفاده می کند.
ﺳﻪشنبه، 31 تیر 1393 - 09:15
داروهای متدوال برای تنظیم قند خون در دیابت نوع2 با خطراتی همراه است زیرا با استفاده از این داروها میزان قند خون به صورت شدیدی افت می کند. اما در مطالعه اخیر محققین دریافته اند که تنها یک تزریق ساده از فاکتور رشد FGF1 می تواند قند خون را بدون داشتن عوارض جانبی و به مدت دو روز در حالت طبیعی نگه دارد.
ﺳﻪشنبه، 31 تیر 1393 - 08:45
محققین انستیتو قلب Cedars-Sinai روش پیوند ژنی با حداقل تهاجم را ابداع کرده اند که سلول های قلبی تخصص نیافته را به سلول های ضربان ساز بیولوژیکی تبدیل می کنند که ضربان قلب را تثبیت می سازند و می توانند زندگی روزانه را حمایت کنند.
ﺳﻪشنبه، 31 تیر 1393 - 08:15
سیستم ایمنی بدن ما شامل سلول هایی به نام CD8+ T cell است که وظیفه حفاظت از ما را در برابر سرطان و ویروس ها به عهده دارند. برخی از این سلول ها به طور ویژه مسوول کشتن سلول های آلوده با ویروس HIV هستند . محققان سوئدی با همکاری محققانی از سایر کشورها برای اولین بار توضیح داده اند چرا این نوع سلول ها در انجام وظیفه خود ناموفقند.
دوشنبه، 30 تیر 1393 - 14:30
محققین مرکز تحقیقات سرطان اسپانیا دریافته اند که ژن NANOG که ژنی کلیدی در سلول های بنیادی جنینی است، تقسیم سلولی را در اپی تلیوم مطبق موجودات بالغ نیز تنظیم می کند. این نوع اپی تیلوم بخشی از اپی درم پوست را تشکیل می دهد و مری و واژن را می پوشاند. علاوه بر این نتایج این مطالعه نشان می دهد ک این فاکتور می تواند در تشکیل تومورهای مشتق از اپی تلیای مطبق مری یا پوست نیز نقش داشته باشد.
دوشنبه، 30 تیر 1393 - 11:30
آسم یک بیماری ریوی مزمن است که پراکنش وسیعی در آمریکا دارد. آمار نشان می دهد که یک نفر از 12 نفر در سراسر دنیا به آسم مبتلا هستند و این آمار در مور کودکان تا حدی بالاتر است.
دوشنبه، 30 تیر 1393 - 11:00
بانك سلولهاي انساني و جانوري مركز ملي ذخاير ژنتيكي و زيستي ايران موفق گردید، مجموعه سلولی حاوی تعداد 58 رده سلولی فیبروبلاستی بز مرخز را تهیه، تولید و نگهداری نماید.
دوشنبه، 30 تیر 1393 - 10:49
محققین فرمولاسیون جدیدی از سیس¬پلاتین را تولید کرده اند که به طور جالب توجهی توانایی داروها در هدف قرار دادن و تخریب سلول های سرطانی را افزایش می دهد. سیس پلاتین یک داروی معمول در شیمی درمانی است.
دوشنبه، 30 تیر 1393 - 10:30
بدن انسان این قابلیت را دارد که لایه سالمی از پوست داشته باشد که این را مدیون جمعیت سلول های بنیادی است که درون اپی درم وجود دارد. تا پیش از این سیگنال های مسئول تنظیم این سلول های بنیادی اپی درمی درون فولیکولی ناشناخته بود اما در مطالعه اخیر، محققین سنگاپوری و امریکایی نشان داده اند که این سلول ها پروتئین های در مسیر سیگنالینگ Wnt را ترشح می کنند که تعادل بین نوزایی و تمایزشان را کنترل می کند.
دوشنبه، 30 تیر 1393 - 10:00
ممکن است دو جهش ژنی در سلول های کبدی منجر به تشکیل تومور در کلانژیوکارسینوما درون کبدی شود. این نوع سرطان دومین نوع شایع از سرطان های کبدی است.
دوشنبه، 30 تیر 1393 - 09:30
محققین به دنبال استفاده از سلول های بنیادی قلبی برای حل مشکل نارسایی قلبی مزمن هستند. در مطالعات قبلی از سلول های گرفته شده از خود بیماران استفاده شد. اما در این مطالعه محققین در استفاده از سلول های گرفته شده از اهداکننده های مختلف تاکید دارند.
دوشنبه، 30 تیر 1393 - 09:00