محققین دانشگاه بیرمنگام دریافته اند که سلول های بنیادی جداسازی شده از دندان که آن ها را اصطلاحا سلول های بنیادی پالپ دندانی می نامند، می توانند سلول های گانگلیونی شبکیه(RGCs) را از مرگ ناشی از آسیب محافظت کنند و ترمیم آکسونی را در امتداد عصب بینایی افزایش دهند.
دوشنبه، 23 تیر 1393 - 07:45
معاون پژوهشگاه رویان :
معاون پژوهشگاه رویان حرفهایی میزند که گویی سخن امروز نیست، حرفهای فرداست او از تولید اسپرم از سلولهای بنیادین و امیدواری مردان عقیم به پدر شدن و نیز شناسایی عوامل بیماریهای 60 سال بعد از روی نقشه سلولی نوزادان سخن میگوید.
یکشنبه، 22 تیر 1393 - 11:34
استفاده از کودهای بیولوژیک به عنوان جایگزین کودهای شیمیایی علاوه بر اینکه به حفظ محیط زیست و کاهش آلودگی ها کمک می کند از شیوع بیماری های مختلف از جمله سرطان در انسان پیشگیری می کند.
یکشنبه، 22 تیر 1393 - 11:23
با کاشت محرک عصب برای نخستین بار در کشور
متخصصان دانشگاه علوم پزشکی تهران با استفاده از یک کاشت محرک عصب، موفق به مهار میگرن در بیماران مقاوم به درمان شدند.
یکشنبه، 22 تیر 1393 - 10:40
محققین اعلام کرده اند که ژنی به نام zic-1 را کشف کرده اند که سلول های بنیادی را قادر می سازند برای کرم های پهن پلاناریا که سر آن ها قطع شده بود سر جدیدی را ایجاد کنند.
یکشنبه، 22 تیر 1393 - 09:15
محققین ژنتیک دانشگاه بارسلونا ثابت کرده اند که پروتئین JNK نقش کلیدی را در ترمیم موجودات بالغ بازی می کند. در این مطالعه محققین از نوعی کرم پهن به نام پلاناریا استفاده کرده اند.
یکشنبه، 22 تیر 1393 - 08:45
مکانیسمی که باعث می شود سلول ها در سرطان سینه التهابی به شیمی درمانی مقاوم شوند توسط پژوهشگران شناسایی شده است. سرطان سینه التهابی تهاجمی ترین نوع سرطان سینه پیشرفته است و مشخصه اصلی آن پیشرفت سریع ، متاستازو پیش آگهی ضعیف است. این نوع سرطان از نوع triple-negative است و سلول ها فاقد گیرنده های مورد نیاز برای رشد تومور هستند و بنابراین درمان های رایج برای این زیر گروه از سرطان سینه موثر نیستند.
یکشنبه، 22 تیر 1393 - 08:15
داروها و جراحی هایی با حداقل تهاجم برای ایمپلنت کردن یک ابزار تسمه مانند می تواند برای میلیون ها فردی که از استرس بی اختیاری ادراری رنج می برند موثر باشد اما همه کس به این درمان ها پاسخ مناسب نمی دهند. مطالعه ای جدید میزان موثر بودن و ایمنی سلول های بنیادی را به عنوان یک جایگزین برای روش های گفته شده مورد ارزیابی قرار داده است.
شنبه، 21 تیر 1393 - 16:30
محققین به دنبال این هستند که ژن درمانی را به عنوان راه حلی برای حل مشکلات استفاده کنند: در واقع چگونه بتوانند سیستم دفاعی طبیعی سلول های بنیادی خون را دور بزنند و به طور موثر ژن های مبارزه کننده با سرطان را به درون ژنوم سلول ها وارد کنند.
شنبه، 21 تیر 1393 - 16:15
درک پایه اختلالات روانی با چالش های فراوانی روبرو است زیرا با وجود شناسایی تنوعات ژنتیکی که ممکن است خطر این بیماری ها را بالا ببرند اما باز هم این اطلاعات کافی در این زمینه در دسترس نیست. اما این که محققین استراتژی جدیدی را ارائه کرده اند که نشان می دهد چگونه برخی خطرات ژنتیکی کمتر از حد آستانه با فاکتورهای خطرناک دیگر یا محیط برهمکنش می دهند و روی تکوین سیستم عصبی تاثیر می گذارند. این مطالعه روی تنوع ژنتیکی تاکید دارد که می تواند افراد را مستعد شیزوفرنی کند.
شنبه، 21 تیر 1393 - 16:00
فوق تخصص بیماری های شبکیه چشم گفت: استفاده از سلول های بنیادی در رفع مشکلات و بیماری های شبکیه چشم در کشور ما پیشرفت های زیادی داشته است و درحال حاضر در مرحله کارآزمایی حیوانی قرار دارد.
شنبه، 21 تیر 1393 - 12:57
پژوهشگر مرکز تحقیقات فناوری بن یاخته
پژوهشگر مرکز تحقیقات فناوری بن یاخته از تمرکز بر روی سلول درمانی بیماری های شبکیه چشم و آینده روشن این تحقیقات خبر داد.
شنبه، 21 تیر 1393 - 09:30
بسیاری از بیمارانی که دارای مشکلات قلبی مانند بیماری های قلبی و آنژین هستند ممکن است به منظور بهبود جریان خون و احیا فعالیت قلبی، متحمل جراحی قلبی شوند. اما مطالعه ای جدید نشان می دهد که روشی جدید در این زمینه کمک کننده تر خواهد بود: در این روش، سلول های بنیادی در چربی اضافی طی جراحی های قلبی را می توان مجددا به قلب بیماران قلبی تزریق کرد تا بهبود عملکرد آن ها حاصل شود.
شنبه، 21 تیر 1393 - 07:45
این بیماران مجموعه ای از ناهنجاری ها را در ساختار دیواره شکمی شان نشان می دهند(محل درمان سرطانی). علاوه براین، آن ها ناهنجاری های خاصی را نیز در پردازش درد مزمن خواهند داشت که ممکن است حساسیت آن ها به هر نوع درد را در آینده افزایش دهد.
پنجشنبه، 19 تیر 1393 - 10:00
مطالعاتی که اخیرا به وسیله محققین صورت گرفته نشان می دهد که فرایند انتقال هسته سلول سوماتیک(Somatic cell nuclear transfer) می تواند به نحو بهتر و صحیح تری موجب بازبرنامه ریزی سلول های پوستی به سلول های بنیادی جنینی شود. سایر روش هایی که بدین منظور استفاده می شود ایجاد ناهنجاری های اپی ژنتیک بیشتری می کنند. این روش می تواند بازده فرایندهای سلول درمانی و طب ترمیمی را افزایش دهد.
پنجشنبه، 19 تیر 1393 - 09:15