چگونه درمان های تجربی طب ترمیمی می تواند منجر به رشد مجدد عضلات قلبی آسیب دیده شود
استفاده از سلول های بنیادی برای درمان بیماری های قلبی عروقی دیگر یک رویا نیست و استفاده از این سلول ها نتایج امیدوار کننده درمانی را در پی داشته است.
شنبه، 31 خرداد 1393 - 08:30
موفقیت واکسن جدید سرطان لوزالمعده
محققان دانشگاه Johns Hopkins واکسن جدیدی را طراحی و ساخته اند که باعث رشد ساختارهایی به نام immune cell nodule درون تومورهای لوزامعده می شوند. با این روش سلول های این نوع سرطان نسبت به روش های درمانی که بر اساس سیستم ایمنی عمل می کنند، آسیب پذیر می شوند.
شنبه، 31 خرداد 1393 - 08:00
استفاده از سلول های بنیادی پرتوان القا شده برای شناسایی مکانیسم های دخیل در بیماری Progeria(پیری زودرس در کودکان)
کودکان مبتلا به بیماری progeria در سنین نوجوانی به دلیل نارسایی های قلبی و سکته می میرند. بیماری progeria، یک اختلال نادر است که موجب پیری زودرس می شود. محققین دانشگاه مریلند به دنبال درمانی برای این بیماری، گامی بزرگ را در این زمینه برداشته اند. آن ها نشان داده اند که یک پروتئین سمی سلول های عضلانی شریان های این بیماران را تخریب می کند. در نتیجه تخریب این شریان ها، مقدمه نارسایی قلبی است.
شنبه، 31 خرداد 1393 - 08:00
با کنترل دیابت می توان عوارض آن را به تعویق انداخت
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ارومیه:
یک نفرولوژیست با اشاره به بیماری نفروپاتی در بیماران دیابتی گفت: نفروپاتی دیابت و در واقع درگیری کلیه در دیابت جز عوارض بسیار مهم دیابت است که منجر به دیالیز و عوارض پس از آن می شود. اما با کنترل دیابت می توان ابتلا به آن را به تعویق انداخت.
شنبه، 31 خرداد 1393 - 07:43
کم تحرکی و افزایش خطر بروز برخی سرطان ها
عدم فعالیت فیزیکی با دیابت، چاقی و بیماری های قلبی-عروقی رابطه دارد مطالعه جدیدی نشان داده است نشستن بیش از حد می تواند خطر سرطان های خاصی را نیز افزایش دهد.محققان با مقایسه میزان کم تحرکی در افراد دریافته اند که خطرابتلا به سرطان های کلون، رحم و ریه با افزایش ساعات این عادت، افزایش می یابد.
جمعه، 30 خرداد 1393 - 10:58
داروی لوکمیا تحریک کننده سیستم ایمنی برعلیه سایر سرطان ها
گروهی از داوروهایی که در حال حاضر برای درمان لوکمیا به کار می روند عوارض جانبی نداشته و می توانند پاسخ های سیستم ایمنی را بر علیه انواع متفاوتی از سرطان ها تقویت کنند. این داروها مهارکنندگان p110δ نامیده می شوند.
پنجشنبه، 29 خرداد 1393 - 12:30
مونیتور کردن فشار چشم در بیماری گلوکوم با استفاده از سنسور ایمپلنت شده
محققین موفق به ایمپلنت کردن سنسورهای درون چشمی برای اندازه گیری تغییران فشار چشمی شده اند.
پنجشنبه، 29 خرداد 1393 - 09:30
نانوذره ها به تشخیص میکروسکوپی پروتئین های مربوط به سرطان کمک می کنند
محققین موفق به طراحی روشی برای شناسایی پروتئین های دخیل در سرطان شده اند که برمبنای ویژگی متصل شدن نانوذره ها بر زیرواحدهای پروتئینی عمل می کند.
پنجشنبه، 29 خرداد 1393 - 09:00
روش جدید جلوگیری از عفونت در دریافت کنندگان پیوند مغز استخوان
سیستم ایمنی بیمارانی که پیوند مغز استخوان دریافت می کنند ، ضعیف می شود بنابراین ویروس هایی که در افراد سالم توسط سیستم ایمنی سرکوب می شوند ممکن است در این بیماران کشنده باشند.
پنجشنبه، 29 خرداد 1393 - 08:30
گامی نزدیک تر به رمزگشایی ژنوم و درک چگونگی کنترل سرنوشت سلول های بنیادی جنینی
محققین دانشگاه منچستر یک شروع کننده مهم را شناسایی کرده اند که تعیین می کند که سلول ها چگونه هویت شان را تغییر می دهند و عملکردهای خاصی را به دست می آورند.
پنجشنبه، 29 خرداد 1393 - 08:00
 شناسایی ژن های مرتبط در بیماری های کلیوی
عضو هیات علمی گروه نفرولوژی دانشگاه علوم پزشکی تهران
معاون آموزشی مرکز تحقیقات نفرولوژی با بیان اینکه در مرکز تحقیقات نفرولوژی دانشگاه علوم پزشکی تهران تحقیقات در شاخه های مختلفی صورت می گیرد گفت: یکی از این تحقیقات در زمینه شناخت ژن های مرتبط با بیماری های کلیوی است.
چهارشنبه، 28 خرداد 1393 - 13:11
پروفسور سمیعی: ایران، سرچشمه علم پزشکی است
پروفسور ایرانی ساکن در آلمان گفت: سرچشمه حقیقی علم پزشکی، ایران است که توسط ابوعلی سینا در سطح جهان گسترش یافت .
ﺳﻪشنبه، 27 خرداد 1393 - 10:38
منشایی غیر قابل انتظار برای بخش های مهم سیستم عصبی
مطالعه ای جدید به وسیله دانشمندان سوئدی نشان می دهد که بخش پاراسمپاتیک سیستم عصبی به طریقه ای متفاوت از آن چه تصور می شد شکل می گیرد. این مطالعه در زمینه زیست شناسی تکوینی صورت گرفته است و نتایج به دست آمده از آن ممکن است منجر به درمان های پزشکی جدید برای اختلالات مادرزادی سیستم عصبی شود.
ﺳﻪشنبه، 27 خرداد 1393 - 10:00
استفاده از سلول های بنیادی انسانی برای ایجاد شبکیه حساس به نور در پتری دیش
محققین جان هاپکینز می گویند با استفاده از یک نوع از سلول های بنیادی انسانی موفق به ساخت بافت شبکیه سه بعدی انسانی در ازمایشگاه شده اند که شامل سلول های گیرنده نوری دارای عملکردی است که به نور واکنش نشان میدهند. این مرحله اولین مرحله در ایجاد تصاویر بصری است.
ﺳﻪشنبه، 27 خرداد 1393 - 09:30
مطالعات بالینی  برای ارزیابی  پیوند سلول های بنیادی خون بند ناف
مطالعات نشان می دهد که کشت سلول های بنیادی خون ساز و پیش ساز در حضور نیکوتین آمید و سلول های T آن ها را برای پیوند مناسب تر می سازد.
ﺳﻪشنبه، 27 خرداد 1393 - 09:00
صفحه 798 از 1059ابتدا   قبلی   793  794  795  796  797  [798]  799  800  801  802  بعدی   انتها   
کلیدواژه
کلیدواژه
دسته‌بندی اخبار
دسته‌بندی اخبار
Skip Navigation Links.