کروموزوم Y علیرغم اندازه کوچکش شامل ژن هایی می باشد که در باروری جنس نر دخیل است. بسیاری از ژن های این کروموزوم طی انتخاب طبیعی و جهش های ایجاد شده از بین رفته و این کروموزوم را به اندازه حیاتی امروزی خود پیرایش کرده است.
یکشنبه، 22 دی 1392 - 09:00
تباهی لکه زرد شبکیه به علت کهولت یا AMD، یکی ازرایج ترین علل نابینایی است. دانشمندان امریکایی و آلمانی از سلول های بنیادی برای جایگزینی سلول های آسیب دیده به علت AMD استفاده نموده اند.
یکشنبه، 22 دی 1392 - 08:30
محققین به نقش پروتئین TL1A در ایجاد التهاب مزمن و نهایتأ استفاده از آن در درمان بیولوژیکی پی بردند.
یکشنبه، 22 دی 1392 - 08:05
تحقیقات اخیر محققان دانشگاه مودنا و رجیو امیلیا ایتالیا نشان می دهد که ژن درمانی بر مبنای سلول های بنیادی، کارآمد ترین روش درمان انواع بیماری های مزمن پوستی است.
به نظر می رسد ژنی که مسئول تعیین رنگ پوست است می تواند در تعیین میزان حسایت به ملانوما نیز نقش داشته باشد. مطالعات نشان داده است مردم اسیای شرقی با داشتن پوستی شبیه اروپایی ها، از نظر احتمال ابتلا به ملانوما شبیه آفریقایی ها هستند.
دانشمندان روشی نوین را با استفاده از سلول های بنیادی مشتق شده از بیمارانی با اختلالات ژنتیکی نادر استخوان جهت مطالعه اختلالات رشد استخوان ایجاد کردند.
محققین ایتالیایی با استفاده از سلول های بنیادی مشتق از پوست و لوله های کلاژنی که به طور موفق برای وصل کردن فواصل بین نواحی آسیب دیده عصبی استفاده می شود، روشی را مورد آزمون قرار داده اند که به طور موفق توانسته است اعصاب محیطی آسیب دیده در بیمارانی که بازویشان قطع شده بود را ترمیم کند.
مطالعه ای جدید نشان داده است سلول های خاصی در کلیه که در کاهش عملکرد کلیه مشارکت دارند، اهدافی جذاب برای درمان هایی هستندکه علیه نارسایی کلیه صورت می گیرد.
فوق تخصص بیماری های گوارش و کبد
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: دیگر درمان تنها بر اساس دارو نیست بلکه تغییر رفتار فکری و نگرش فرد و فرهنگ او برای کنترل بیماری در طولانی مدت بسیارمهم است.
دانشمندان موسسه تحقیقاتی سلول های بنیادی نیویورک با همکاری محققین دانشگاه کلمبیا برای اولین بار دودمان سلول های بنیادی پرتوان القایی(iPS) را از بافت مغزی non-cryoprotected بیماران آلزایمری تولید کردند.
محققان می گویند اشکال مختلف ویتامین E می تواند بر ضد اختلالات حافظه عمل کند.
پنجشنبه، 19 دی 1392 - 09:45
دانشمندان توانستند رشد سلول های سرطانی را با استفاده از نانوذرات لوتئولین طبیعی مهار کنند.
پنجشنبه، 19 دی 1392 - 09:15
محققین دانشگاه کپنهاگ دیدگاه های جدیدی را در مورد این که چگونه سلول های جنینی اولیه و سلول های بنیادی جنینی برای تبدیل شدن به نوعی از سلول خاص مانند سلول های کبدی یا پانکراسی هدایت می شوند، به دست آورده اند.
پنجشنبه، 19 دی 1392 - 08:45
مطالعه ای که اخیرا صورت گرفته دو عامل ژنتیکی جدید را برای دیابت نوزادان آشکار ساخته است.
پنجشنبه، 19 دی 1392 - 08:15
محققان مرکز ملی بیماری های تنفسی در امریکا اعلام کرده اند علاوه بر سیگار کشیدن عوامل دیگری نیز می توانند در ایجاد سرطان ریه نقش داشته باشند.
پنجشنبه، 19 دی 1392 - 07:50