محققین انستیتو تحقیقاتی فلوریدا از مشاهداتی در سطح اتمی و مربوط به نقص ژنتیکی منجر به ایجاد دیستروفی میوتونیک نوع2 خبر داده اند و با استفاده از اطلاعات به دست آمده از آن داروی جدید را طراحی کرده اند که پتانسیل حل این مشکل و معکوس کردن بیماری را دارد.
دوشنبه، 16 دی 1392 - 09:00
طراحی داروهای بلوکه کننده پروتئین اینتگرین بتا3 می تواند در درمان سرطان ها مؤثر واقع شود.
دوشنبه، 16 دی 1392 - 08:30
محققین آلمانی یک نمونه اولیه از مغز استخوان مصنوعی را ساخته اند که می تواند در آینده ای نزدیک برای تسهیل درمان لوسمی به کار رود.
دوشنبه، 16 دی 1392 - 07:50
محققان امریکایی دریافته اند که عملکرد نادرست یک ژن در موش باعث افزیش سطح قند خون در حالت ناشتا می شود که یکی از علایم دیابت است.
یکشنبه، 15 دی 1392 - 13:45
دانشمندان دانشگاه تگزاس موفق به شناسایی جهش های آنزیم های وابسته به اکسیژن شدند که با تولید سطح بالایی از ROS ها می توانند سلامت انسان را به مخاطره بیندازد.
یکشنبه، 15 دی 1392 - 09:30
دبیر شورای بیماری های خاص سازمان صدا و سیما:
دبیر شورای بیماری های خاص سازمان صدا و سیماهزینه های تحمیلی بیماری سرطان را برای نظام سلامت کشور و مبتلایان بسیارسنگین خواند و افزود: طبق آمارمراکز تحقیقاتی در سال های 91-1390، در کشور ما سالانه 450 هزار سال عمر از دست رفته به دلیل بیماری سرطان وجود دارد
یکشنبه، 15 دی 1392 - 09:10
درمورد اسکیزوفرنی اطلاعات زیادی وجود ندارد. تشخیص بر اساس علایم صورت می گیرد. درمان های کنونی که شامل داروهای خاصی است در مورد نیمی از بیماران کاربرد ندارد و در طول زمان بی اثر می شوند.
یکشنبه، 15 دی 1392 - 09:00
محققین انستیتو ملی پلی تکنیک در حال کار روی سنتز مواد مختلف، دریافتند که هیدروکسیل آپاتیتی( یک جزء اصلی استخوان) که به صورت سنتتیک ساخته می شود می تواند به عنوان یک جایگزین برای استخوان استفاده شود.
یکشنبه، 15 دی 1392 - 08:30
برای حدود ده درصد بیمارانی که بدن آن ها پیوند قرنیه را رد می کند، شانس موفقیت پیوند ثانویه بسیار ضعیف است. محققین راهی جدید را پیدا کرده اند که میزان پذیرش پیوند قرنیه در بیماران را به طور شگفت انگیزی افزایش می دهد.
یکشنبه، 15 دی 1392 - 08:00
توسط پژوهشگران کشور
پژوهشگران گروه انگل شناسي و قارچ شناسي دانشگاه علوم پزشکي مشهد موفق به ثبت يک هزار و 200 ژن جديد قارچي بيماري زا در بانک جهاني ژن شدند.
روش جدید درمان شکستگی
یک گروه از محققان موسسه ملی پلی تکنیک در فرانسه موفق به تولید مصنوعی Hydroxylapatite شدند، این ترکیب شبه مغز استخوان است که می تواند به عنوان جایگزین استخوان مورد استفاده قرار گیرد.
رئیس بیمارستان نورافشار:
رئیس بیمارستان نورافشار گفت: طرح تزریق سلول بنیادین با همکاری دانشگاه علوم پزشکی تهران در بیمارانی که دچار ساییدگی زانو یا آرتروز دیسک کمر میشوند را آغاز کردهایم که در کاهش درد و بهبود بیماران موثر بوده است.
توالی های DNA که آن ها را رترو ترانسپوزون می نامند، ممکن است نقش مهمی را در شیزوفرنی ایفا کنند. یک تیم تحقیقاتی ژاپنی نشان داد که رتروترانسپوزون های LINE-1 که به طور غیر طبیعی در مغز شیزوفرنی فراوان است، بیان ژن های مربوط به شیزوفرنی را طی تکوین مغز تعدیل می کنند و ممکن است یکی از دلایل شیزوفرنی باشد.
درمان با عامل decitabine قبل ازبه کارگیری شیمی درمانی و واکسن سرطان تخمدان برای افرادی که سرطان آن ها عود می کند به عنوان یک روش ترکیبی ممکن است گزینه درمانی جدیدی برای این بیماران باشد.
معاون فنی و فناوریهای نوین سازمان انتقال خون به تشریح آخرین وضعیت ذخایر بانک ملی خون بندناف پرداخت و گفت: تاکنون شش مورد از ذخایر بانک سلولهای بنیادی و پنج مورد هم از خون بندناف برای بیماران استفاده شده و 20 نفر دیگر هم در نوبت هستند.