جستجوی اخبار
گزارش تصویری
کانال تلگرام
آر اس اس
یک تیم تحقیقاتی درآلمان سلول های بنیادی تشکیل دهنده خون را ازسلول های بنیادی پرتوان در آزمایشگاه و بدون استفاده از سرم حیوانی تولید کردند.
محققان دانشگاه دوک، یک روش درمانی بسیار امیدوار کننده را با استفاده از یک نوع سلول بنیادی، به نام سلول های بنیادی مزانشیمی (MSC) در موش دارای شکستگی هایی که به طور معمول به توسعه ورم مفاصل منجرمی شود، یافته اند .
دستکاری گروهی از سلولهای تولید کننده هورمون درمغز می تواند سطح قند خون را در بدن کنترل کند.
جايگيري ناکافي سلولهاي بنيادي در نقاط آسيبديده قلب، درمان سلولي اين عضو حياتي را پس از انسداد رگهاي ماهيچهاي قلب (Myocardial Infract ion) با مشکل مواجه ميكند.
محققان موفق به شناسایی یك نوع سلول بنیادی شدند كه مسئولیت خلاقیت مغز را بر عهده دارد.
گونه جديد سلول بنيادي كه به تازگي كشف شده ميتواند كليد اساسي بهتر فكر كردن در انسانها باشد.
محققان دانشگاه بنگور، سوئیچی را در سلول شناسایی کردند که ممکن است به کشتن تومورها با استفاده از گرما کمک کنند.
داروی مورد استفاده دردرمان ویروس نقص ایمنی انسان (HIV) به کاهش خطر ابتلا به بیماری پیوند علیه میزبان (GVHD) درافراد مبتلا به سرطان خون که تحت پیوند آلوژنیک سلول های بنیادی خونساز (HSCT) برای بازسازی مغز استخوان قرار گرفته اند، کمک می کند.
پژوهشگران دانشگاه های تهران، بلژیک و هلند با انجام مطالعاتی با استفاده از نانو ذزات اکسید آهن روشی را برای درمان عفونتهای ناشی از کاشتنیها در بدن ارائه کردند.
محققان چسب پوستی ابداع کرده اند که با تزریق انسولین از طریق پوست می تواند جایگزین مناسبی برای تزریق روزانه این هورمون در افراد مبتلا به دیابت باشد.
با توجه به تحقیقات جدید محققان دانشگاه آدلاید، کودکان تغذیه شده با یک رژیم غذایی سالم تر در سنین پایین ممکن است ضریب هوشی بالاتری داشته باشند، در حالی که کسانی که دارای رژیم های غذایی سنگین ناخواسته هستند ممکن است ضریب هوشی پایین تری داشته باشند.
بر اساس یک مطالعه جدید ، دانشمندان با استفاده از سلول های بنیادی انسان، روشی را برای افزایش تولید سلول های قرمز خون ابداع کردند.
سرطان ریه از نوع غیر سلول های کوچک( Non Stem Cell Lung Cancer، NSCLL) شایعترین علت مرگ ناشی از سرطان در سراسر جهان است.
معاون آموزشی و پژوهشی پژوهشگاه رویان با اشاره به جزئیات پروژه بین المللی پروتئوم انسانی، گفت: این پروژه در راستای طراحی روشهای درمانی بر اساس خصوصیات ژنتیکی افراد تعریف شده است.
با همت و تلاش یک محقق ایرانی برای اولین بار در تاریخ علمی یک گونه جدید باکتری با نام «مایکو باکتریوم ایرانیکوم » به نام ایران به ثبت جهانی رسید.